A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Завдяки роботі з платниками та боржниками з початку року до бюджету Фонду в області надійшло майже 430 млн. грн. власних доходів

Завдяки роботі з платниками та боржниками з початку року до бюджету Фонду в області надійшло майже 430 млн. грн. власних доходів

Пріоритетним напрямком діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області є забезпечення стабільних надходжень власних доходів для своєчасної виплати пенсій громадянам області та захисту прав застрахованих осіб. З цією метою налагоджено тісну співпрацю з Управлінням Держпраці в Чернівецькій області, Головним управлінням ДФС в Чернівецькій області, органами місцевої влади. Крім цього, здійснюється активна інформаційно-роз’яснювальна робота серед роботодавців області щодо недопустимості використання праці найманих працівників без належного оформлення з ними трудових відносин, проводяться роз’яснювальні заходи серед громадян краю щодо негативного впливу нелегальної зайнятості на набуття страхового стажу, необхідного для призначення соціальних і пенсійних виплат.

14:17 05.03.2019

Нові субсидії та компенсації: уряд розширив підтримку фермерів

Нові субсидії та компенсації: уряд розширив підтримку фермерів

Уряд розширив перелік субсидій та компенсацій, для фермерів на 2019 р. Так, на 20 тисяч збільшилася суму компенсації на насіння, бджолярів додали у список кооперативів, які одержуватимуть підтримку, а також введено виплату 70% вартості техніки для транспортування продукції.

15:47 04.03.2019

Поради садівникам: що варто зробити в березні аби мати гарний врожай

Поради садівникам: що варто зробити в березні аби мати гарний врожай

 Надворі березень, перший весняний місяць. Садівники і городники стрепенулися. Досвідчені садівники знають, що аби отримати гарний врожай варто подбати про підготовку саду до сезону. В  першу чергу слід звернути увагу на здоров’я і безпеку ваших дерев і чагарників.

14:45 01.03.2019

Про перерахунок пенсій з березня 2019 року

Про перерахунок пенсій з березня 2019 року

Постановою Кабінету Міністрів України від 20.02.2019 № 124 затверджено Порядок проведення перерахунку пенсій відповідно до частини другої статті 42 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”. Перерахунку підлягають пенсії, обчислені у порядку, визначеному Законом України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" та відповідно до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” у розмірі відшкодування фактичних збитків.

15:59 26.02.2019

Проведено обстеження

Проведено обстеження

22 лютого 2019 року провідним спеціалістом Усть - Путильської сільської ради  з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення з метою виявлення тіньової зайнятості, неофіційних заробітків та їх легалізації проведено обстеження суб»єкта господарської діяльності на території села Усть-Путила. В результаті проведеного обстеження надано роз’яснювальну роботу щодо належного оформлення трудових відносин.

16:00 22.02.2019

Проведення гри "Світ Громад"

Проведення гри "Світ Громад"

 21 лютого 2019 року в приміщенні  сільської бібліотеки будинку культури села Мариничі адміністратором Центру економічного зростання Усть-Путильської ОТГ було проведено гру "Світ Громад". В  даному заході  взяли участь  жителі села, яким небайдужий розвиток своєї громади. 

11:11 22.02.2019

Інспектор праці консультує

Інспектор праці консультує

Інспектор праці Усть-Путильської ОТГ надає роз’яснення стосовно переліку необхідних документів, які потрібно мати ФОП при оформленні найманих працівників на постійну роботу.

15:02 20.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь