A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Новини

Дата: від до Скинути

<СЕЛО МОЄ,ДЛЯ МЕНЕ ТИ ЄДИНЕ>

<СЕЛО МОЄ,ДЛЯ МЕНЕ ТИ ЄДИНЕ>

28 серпня на свято Успіння Пресвятої Богородиці у Білому Потоці вперше святкували День села.Цього дня зібралися жителі з усіх куточків і пагорбів,щоб побувати на святковому концерті та відпочити під запальну гуцульську музику.Аматори сцени дарували присутнім свої творчі надбання,позитивні емоції та гарний настрій.Люди танцювали,веселилися та дякували за подароване свято.З вітальною промовою до громади звернулися:голова Усть-Путильської ОТГ Іван Чев'юк та староста Марія Григоряк,які висловили щиру подяку жителям за любов та вірність рідному селу.Слова вдячності лунали на адресу хлопцям,які захищають рідну землю на сході нашої Батьківщини.

22:24 04.09.2017

МОЯ КРАЇНА-НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА

МОЯ КРАЇНА-НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА

В день святкування Державного Прапора України та напередодні 26-ої річниці Незалежності України в Мариничівському будинку культури разом з бібліотекою проведено урочисте свято <Ти будеш жити,УКРАЇНО,країно щастя і добра>.Ми віримо в майбутнє України і бажаємо,щоб свято Незалежності принесло в українські родини щастя,добро,мир та любов.Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу,прагненням єдності та порозуміння.

10:19 24.08.2017

Обмін досвідом з місцевого соціально-економічного розвитку

Обмін досвідом з місцевого соціально-економічного розвитку

          19-23 липня поточного року відбувалася навчальна поїздка представників об’єднаних територіальних громад Чернівецької області до Миколаївщини для обміну досвідом з місцевого соціально-економічного розвитку. Від Усть-Путильської ОТГ участь приймала головний спеціаліст фінансового відділу Скидан Л.Д.

15:03 25.07.2017

Мариничі на <Буковинських зустрічах> у Чернівцях

Мариничі на <Буковинських зустрічах> у Чернівцях

2  липня у Чернівцях відбувся 28-ий Міжнародний фестиваль <Буковинські зустрічі>.На фестивалі звучали гуцульські мелодії під керівництвом художнього керівника СБК села Мариничі Сергія Григоряка.

22:28 03.07.2017

Нагороджені дипломом 1-го ступеня

Нагороджені дипломом 1-го ступеня

29 червня 2017 року у м.Кіцмані відбулися підсумки обласного огляду-конкурсу аматорських театральних колективів <Буковинська театральна весна>-2017р.Де аматорський  театральний колектив будинку культури с.Мариничі був нагороджений Дипломом 1-го ступеня за постановку з комедії О.Коломійця<Фараони>.Режисер-Оксана Ватаманюк.Нагородження проводила начальник обласного управління культури В.Китайгородська.

23:44 30.06.2017

Маленьким громадянам про Конституцію України

Маленьким громадянам про Конституцію України

 Конституція-Основний Закон України,основне ядро всієї  правової системи,запорука стабільності,миру і злагоди в країні.Напередодні Дня Конституції в Мариничівській бібліотеці провели годину правового виховання"Маленьким громадянам про Конституцію України".Книги представлені на виставці познайомили дітей з виданнями Основного Закону держави,з Конституційними актами України з найдавніших часів до сьогодення,правами та обов'язками дітей в Україні.

23:44 27.06.2017

КОНСТИТУЦІЯ – ОСНОВА ДЕРЖАВНОСТІ

КОНСТИТУЦІЯ – ОСНОВА ДЕРЖАВНОСТІ

28 червня наша країна відзначає День Конституції. Саме 21 рік тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету. Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.

08:00 27.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь