A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

Електронні сервіси ДМС при оформленні ID-картки

Першим кроком до оформлення ID-картки є реєстрація в «Електронну чергу». Це можна зробити тут: https://dmsu.gov.ua/services/online.html або через термінали безпосередньо в підрозділах міграційної служби (на території Чернівецької області такі встановлені тільки в підрозділах УДМС в Чернівцях).

09:17:43 04.05.2023

Про ID-картку у форматі «бліц»

Паспорт громадянина України у вигляді ID-картки впроваджений з 1 січня 2016 року. Та попри досить довгий термін користування цим документом, дотепер не всі українці володіють повною перевіреною інформацією щодо процедури його оформлення, умов користування, термінів зберігання тощо. Спробуємо заповнити ці пробіли у знаннях, застосувавши бліц-формат.

09:16:08 04.05.2023

20 квітня – Міжнародний день вдячності волонтерам

Дорогі добровольці! Прийміть від нас найщиріші вітання з вашим святом. Висловлюємо вам слова подяки від свого імені і від імені кожної людини за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу військовим і тим, хто її потребує!

13:27:46 20.04.2023

Чи обов`язково замінювати паспорт-книжечку на ID-картку?

Один з популярних міфів, що досі поширений серед українців – теза про обов’язковий обмін паспорта громадянина України зразка 1994 року на ІD - картку. Однак міграційне законодавство чітко регламентує випадки, коли це дійсно необхідно. Зокрема, паспорт громадянина України у вигляді книжечки підлягає обміну на ІD-картку, якщо:

11:49:51 20.04.2023

Інформація для іноземців і осіб без громадянства, які служать/служили в ЗСУ, Нацгвардії та Державній спецслужбі транспорту

Іноземці та особи без громадянства, які служать або служили в Збройних Силах України, Національній гвардії або Державній спеціальній службі транспорту!

09:53:03 17.04.2023

Як перевірити стан готовності документів?

Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон?  Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС  "Перевірка стану оформлення документів" (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців!

09:52:24 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь