A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

Врегульовано процедуру розірвання трудового договору у зв’язку з виявленням невідповідності працівника займаній посаді за станом здоров’я

 Державна служба  з питань праці інформує: Урядом визначений Порядок розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця у зв’язку з виявленням невідповідності працівника займаній посаді за станом здоров’я за наявності в нього права на призначення дострокової пенсії за віком (постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2022 № 1449).

11:18:19 05.01.2023

Реорганізація: куди подавати заяви-розрахунки з 01 січня

З 01 січня 2023 року Фонд соціального страхування України передав свої завдання та функції до Пенсійного фонду – відтепер саме ПФУ є уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. ФССУ перебуває в процесі припинення.

09:45:53 04.01.2023

Фонд соціального страхування України передає функції соціального страхування до Пенсійного фонду

Функції та завдання Фонду соціального страхування України за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку передаються Пенсійному фонду України.

09:44:21 04.01.2023

Життєстійкість молоді в умовах криз

Громадська організація “Рада жінок Донеччини” спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення, за участі Українського католицького університету та Маріупольського державного університету створили навчальний курс “Життєстійкість молоді в умовах криз” про те, як успішно долати наслідки життєвих криз. Через кризи, які спричиняють хронічний стрес, у багатьох молодих людей виникають труднощі з концентрацією, спілкуванням, навчанням та роботою. Тому все більш затребуваними стають навички та вміння, що допомагають зберегти власну продуктивність в умовах хаосу, тобто життєстійкість. Матеріали курсу розроблені провідними викладачами, дослідниками, практикуючими психологами з Українського католицького університету та Маріупольського державного університету, а також запрошеними експертами. Фахівці пропонують об’ємний погляд на явища кризи і стресу, методи самозарадності та піклування про своє психічне здоров’я. Безкоштовний курс “Життєстійкість молоді в умовах криз” складається із 10 модулів у форматі відеолекцій, практичних порад та вправ для самостійного виконання. Загальна тривалість навчання складе близько 90 годин. Після закінчення курсу учасники зможуть отримати сертифікати. Курс можна використовувати як дисципліну вільного вибору під час отримання вищої освіти. Зареєструватись на курс можна за посиланням http://surl.li/edlbm. 

16:34:35 26.12.2022

Протягом грудня  2022 року працівниками Вижницького РВ та 6 ДПРЧ ДПРЗ-4 ГУДСНСУ у Чернівецькій області було здійснено профілактичне відпрацювання  житлового сектору Конятинської ТГ та Селятинської ТГ. 

Протягом грудня  2022 року працівниками Вижницького РВ та 6 ДПРЧ ДПРЗ-4 ГУДСНСУ у Чернівецькій області було здійснено профілактичне відпрацювання  житлового сектору Конятинської ТГ та Селятинської ТГ.  Фахівцями було здійснено подвірний обхід малозабезпечених, пристарілих та багатодітних родин. Вкотре наголошено жителям про необхідність дотримання  заходів пожежної безпеки під час користування опалювальними пічками та приладами опалення, електрогосподарством та електропобутовими приладами.  Увагу громадян звернуто на необережне поводження з вогнем та дитячі пустощі з вогнем, що дуже часто стають причинами виникнення пожеж у житловому секторі.  Окрім того вкотре попереджено громадян   стосовно дотримання  правил пожежної безпеки  у побуті та  в екосистемах. 

18:54:24 21.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь