Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Управління ДМС у Чернівецькій області інформує

Чи можна отримати готовий паспорт за довіреністю?

В умовах війни нерідко постає питання щодо можливості отримання паспортного документа не власником, а кимось з його рідних чи знайомих за нотаріально завіреним дорученням. Особливо часто до міграційної служби з цим звертаються військовослужбовці, які не можуть вчасно забрати свій  документ у підрозділі, в якому подавали заяву на оформлення паспорта.

08:48:45 29.01.2024

«Фейсбук» надає роз’яснення з міграційних питань

Найрізноманітніші запитання надходять від наших відвідувачів у коментарях до сторінок міграційної служби у мережі «Фейсбук» та на номер телефону «Гарячої лінії» УДМС у Чернівецькій області (0372) 55-04-61. Пропонуємо чергову добірку відповідей на найпоширеніші з них.

09:16:13 22.01.2024

Якщо паспорт ще не отриманий, але вже висвітився в «Дії»…

На «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області нерідко надходять запитання щодо персоналізації паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Дозвонювачі також запитують – чи дійсні паспорти, які після друку та присвоєння номера документа з’являються у мобільному застосунку «Дія».

08:46:32 04.01.2024

Державна міграційна служба запустила англійську версію онлайн-сервісу перевірки недійсних документів

Простий та ефективний онлайн-сервіс із перевірки недійсних документів, який працює на сайті ДМС уже понад 6 років, користується чималою популярністю серед громадян. Зокрема, він уже став поширеним серед працівників банківських, страхових, нотаріальних та адвокатських установ, які можуть таким чином убезпечуватися від шахраїв, що використовують підроблені документи для облудних схем.

16:43:01 22.11.2023

«Паспортний Сервіс» розпочинає свою роботу в Італії

Через повномасштабну російську агресію тисячі українців - переважно літні люди, жінки та діти - були змушені шукати прихисток за кордоном. До численної української діаспори в Італійській Республіці - понад 230 тисяч осіб, які ще до війни мали там посвідку на проживання, після 24 лютого 2022 року додалося ще близько 180 тисяч українців.

16:42:16 22.11.2023

Видача та пересилання паспортів військовослужбовцям

На «Гарячу лінію» Управління ДМС у Чернівецькій області (0372-55-04-61) нерідко надходять запитання щодо документування військовослужбовців, які перебувають вдома у короткострокових відпустках і не завжди мають час дочекатися готового паспорта.

15:23:35 24.10.2023

У підрозділах ДП «Документ» за кордоном можна оформити посвідки на постійне проживання в Україні для іноземців та ОБГ

ДП «Документ», що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, розширює спектр надання послуг у центрах обслуговування громадян «Паспортний Сервіс» за кордоном. Відтепер іноземці та особи без громадянства (ОБГ) можуть подати документи для оформлення/обміну посвідки на постійне проживання в Україні у підрозділах у Варшаві (Польща), Берліні (Німеччина), Братиславі (Словаччина), Мадриді (Іспанія) та Стамбулі (Туреччина).

17:39:15 10.10.2023

На яких підставах можуть перебувати в Україні іноземці, котрі воюють у складі ЗСУ

Голова Державної міграційної служби України Наталія Науменко в інтерв’ю журналістам зазначила, що питання перебування в Україні іноземців, які воюють на її стороні, врегульовується ще з 2014 року, коли з'явились добровольчі формування, що не мали законодавчо закріпленого статусу.

10:42:33 09.10.2023

ДМС впроваджує сервіс для перевірки продовження строку перебування/тимчасового проживання іноземців та ОБГ в Україні

Урядом затверджено новий Порядок продовження строку перебування та тимчасового проживання, продовження та скорочення строку тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, яким передбачено проставляння нових відміток про продовження строку перебування та тимчасового проживання у паспортних документах іноземця або особи без громадянства.

10:41:05 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь