Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Управління ДМС у Чернівецькій області інформує

Переваги використання ID-картки

За  розмірами паспорт громадянина України у вигляді ID-картки подібний до звичайної банківської картки. Та за кількістю переваг він не лише перевищує всі попередні зразки паспортів, що діяли на території України, а й чимало сучасних представницьких документів інших країн.

08:41:52 04.03.2024

Які адміністративні послуги надає міграційна служба

Звертаємо увагу мешканців територіальних громад, які перебувають в зоні обслуговування Путильського сектору Управління ДМС у Чернівецькій області, що вказаний територіальний підрозділ міграційної служби надає адміністративні послуги у сферах міграції:

08:40:01 04.03.2024

Міграційна служба відновлює паспорти звільненим з полону українцям

Україна продовжує повертати своїх людей з російського полону. Після останнього обміну, який відбувся 8 лютого 2024 року, загалом визволено вже 3135 українців і українок. Поряд з тим, Державна міграційна служба України відновлює колишнім полоненим всі необхідні паспортні документи. Від військовослужбовців, нещодавно звільнених з полону, вже прийнято 55 заявок на оформлення ID-карток та закордонних паспортів.

11:07:59 23.02.2024

Як після 18 років оформити першу ID-картку

Згідно українського законодавства, громадяни України, які на момент досягнення 18-річного віку не документовані ID-карткою, можуть оформити перший паспорт тільки після проведення процедури встановлення особи. Це стосується не лише наших співвітчизників, які мають статус ВПО та проживають на території України, а й тих, хто вимушено опинився за кордоном й зустрів своє повноліття на чужині.

10:42:06 14.02.2024

УДМС у Чернівецькій області: способи комунікації з громадянами

Питання належної комунікації та оперативного зворотного зв’язку з отримувачами адміністративних послуг є вельми важливим для будь-якої сервісної структури, в тому числі і для міграційної служби. Адже це дозволяє бути відкритими до своїх клієнтів, чути їхні побажання та краще розуміти їхні потреби.

08:37:05 31.01.2024

Чи можна отримати готовий паспорт за довіреністю?

В умовах війни нерідко постає питання щодо можливості отримання паспортного документа не власником, а кимось з його рідних чи знайомих за нотаріально завіреним дорученням. Особливо часто до міграційної служби з цим звертаються військовослужбовці, які не можуть вчасно забрати свій  документ у підрозділі, в якому подавали заяву на оформлення паспорта.

08:48:45 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь