A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

Як отримати готовий паспортний документ?

Чимало дозвонювачів на «Гарячу лінію» запитують, чи треба записуватися в чергу для отримання готового паспорта та які документи при цьому необхідно мати?

15:41:58 09.11.2022

Держпраці продовжує інформувати щодо вимог законодавства про працю та безпеку праці в умовах воєнного стану

Державна служба України з питань праці продовжує інформувати та консультувати працівників і роботодавців щодо вимог законодавства про працю та охорону праці в умовах воєнного стану.

14:31:49 08.11.2022

Квитанції від ФССУ можуть надходити довше через перевантаження електромережі

Внаслідок стабілізаційних та екстрених відключень електроенергії друга та третя квитанції щодо стану прийняття поданих страхувальниками заяв-розрахунків можуть надходити пізніше, ніж зазвичай.

14:31:37 08.11.2022

«Як менше витрачати тепло» та «Що вам робити, якщо зникло опалення?»

Триває розпочата Міністерством розвитку громад та територій України інформаційна кампанія «Готуймося!», спрямована на максимальне інформування громадян про підготовку до опалювального сезону 2022/23 років.

09:41:35 07.11.2022

ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ

З початку року на території Чернівецької області виникло 540 пожеж. Найчастіше до пожеж призводить людська необережність. Пожежі завдають значних матеріальних збитків краянам, проте найстрашніше, що внаслідок пожеж гинуть люди. Вже з початку року на Буковині загинуло 18  людей.

10:46:53 31.10.2022

Інфографіка про права споживачів на придбання через інтернет-магазин «ДроваЄ»

До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять звернення від громадян щодо сприяння у вирішенні питання придбання у державних підприємств дров для опалення свого помешкання, оскільки у посередників ціна на дрова є занадто великою.

13:25:34 28.10.2022

Служба охорони праці у закладі загальної середньої освіти

Нещасний випадок з прибиральницею службових приміщень в одному із закладів загальної середньої освіти Вижницького району спонукав черговий раз нагадати про організацію охорони праці та безпеки життєдіяльності в установах і закладах освіти. Сучасні заклади загальної середньої освіти мають у своєму використанні велику кількість навчального обладнання, об'єкти підвищеної небезпеки, якими є котельні для обігріву приміщень, виробниче, енергетичне, вентиляційне обладнання, парові і водогрійні котли, посудин, що працюють під тиском та багато іншого. Разом з тим, служби охорони праці у таких закладах практично відсутні. В кращому випадку обов'язки відповідального за охорону праці покладаються на одного із заступників директора закладу загальної середньої освіти. Ефективність роботи такої служби охорони праці бажає бути набагато кращою. Особливо це стосується щодо роботи з технічним і обслуговуючим персоналом.

09:38:17 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь