A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

ГУ ДСНС

БЕРЕЖІТЬ ЛІСИ ТА ІНШІ ПРИРОДНІ ЕКОСИСТЕМИ ВІД ВОГНЮ

Шановні громадяни, рятувальники закликають Вас неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі, особливо в лісових зонах.  Пам’ятайте: джерелом пожежі в лісі може стати необережно кинутий сірник або недопалок. Виберіть місце для вогнища та обладнайте його. Ніколи не залишайте вогнище без нагляду. Незагашене вогнище може бути причиною лісової пожежі. Також, небезпечною може бути просякнута мастилом, бензином, гасом чи іншою паливноно-мастильною речовиною ганчірка. Пожежу може спричинити навіть заправка паливного баку машини при працюючому двигуні.

14:56:01 07.11.2023

Технічний регламент засобів цивільного захисту

Вижницький районний відділ Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області інформує, що 26.05.2023 постановою Кабінету Міністрів України № 535 затверджено «Технічний регламент засобів цивільного захисту», який набирає чинності 31.05.2024. Технічний регламент засобів цивільного захисту установлює вимоги щодо засобів цивільного захисту, їх надання на ринку, введення в обіг, а також процедури оцінки відповідності таких засобів. Постановою передбачено, що надання на ринку засобів цивільного захисту, які були введені в обіг до набирання чинності цією постановою, не може бути заборонене або обмежене.

16:14:50 02.11.2023

Якщо ви стали свідком або об'єктом незаконних, неправомірних та корупційних дій з боку працівників системи ДСНС

Про факти зловживань та корупційних проявів з боку працівників системи ДСНС України Ви можете повідомляти по «телефону довіри» Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області (0372) 55-04-80, надіслати смс повідомлення чи зателефонувати начальнику Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Стадлеру Андрію Валентиновичу 095-730-72-72 або надіслати листа на електронну адресу: bezpeka@cv.dsns.gov.ua

09:45:56 26.10.2023

Правила пожежної безпеки при експлуатації печей

  Станом на 16 жовтня на території району виникло 96 пожеж, внаслідок яких загинули дві  людини. Більшість з них виникла через порушення правил пожежної безпеки. З настанням холодів різко збільшується кількість пожеж через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Отож, рятувальники вкотре закликають жителів району дотримуватись правил пожежної безпеки.

12:42:50 16.10.2023

УВАГА!

У період похолодання зазвичай зростає кількість пожеж у помешканнях громадян, пов’язаних з використанням електрообігрівачів. Загорання може виникнути через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації обігрівачів або ж одночасне використання великої кількості електроприладів і обігрівачів, що може спричинити коротке замкнення електромережі та в подальшому пожежу.

11:13:35 12.10.2023

Рятувальники попереджають!

 На території Вижницького району з початку року виникло 60 пожеж внаслідок яких знищено та пошкоджено майно людей.

15:18:35 11.09.2023

Правила безпечної поведінки на воді та біля води

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.

09:03:40 04.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь