Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Як здійснити оплату за паспортну послугу?

Дата: 28.05.2024 14:45
Кількість переглядів: 49

Під час  бронювання місця  в електронній черзі за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html електронний сервіс автоматично пропонує здійснити оплату за адміністративну послугу онлайн. Однак слід мати на увазі, що оплата у такий спосіб не є єдиною доступною для отримувачів паспортних послуг й за умови обрання іншого способу оплати ваш запис в електронну чергу не скасовується.

Нагадуємо, що у адміністративних приміщеннях більшості територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області розташовані банківські термінали, де за допомогою працівників банку можна здійснити оплату безпосередньо в день отримання послуги.

Також слід мати на увазі, що на сайті ДМС України працює сервіс «Платіжні реквізити» https://dmsu.gov.ua/services/payment.html, за допомогою якого можна отримати готову платіжку з усіма даними, необхідними банківському працівнику для здійснення транзакції – кодом підрозділу, кодом послуги, реєстраційним номером облікової картки платника податків, кодом та номером рахунку отримувача, а також – вартістю обраної послуги. З роздруківкою чи фото такої платіжки можна самостійно звернутися до будь-якої банківської установи для проведення оплати.

Також на сайті ДМС працює електронний сервіс «Оплата послуг онлайн» https://dmsu.gov.ua/services/epayment.html , за допомогою якого можна здійснити онлайн-оплату послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі картки а паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Оплачену квитанцію обов`язково збережіть, роздрукуйте її та разом з іншими необхідними документами для отримання послуги надайте територіальному підрозділу Державної міграційної служби України. 

Управління ДМС у

Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь