Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

На Буковині триває інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!»

Дата: 04.10.2023 11:59
Кількість переглядів: 83

 

В рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!» впродовж вересня фахівці Чернівецької обласної служби зайнятості провели для внутрішньо переміщених осіб 93 інформаційно-консультаційні заходи.

«Головне завдання служби зайнятості сьогодні - допомогти внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в  місцеві громади», - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Під час заходів фахівці ознайомили вимушено переміщених осіб з переліком вільних робочих місць і вакантних посад, активними програми зайнятості, що реалізовуються в регіоні, можливостями професійного навчання та перенавчання, державними програмами, що спрямовані на підтримку підприємницьких ініціатив та ін.

Нагадаємо, інформаційна кампанія ініційована Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за підтримки Державного центру зайнятості та обласних військових адміністрацій, триває упродовж вересня - жовтня 2023 року.

Якщо виникають питання, вам допоможуть у Telegram-каналі  онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. Гаряча лінія для ВПО з питань працевлаштування у Чернівецькій області за телефоном 380664923987. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь