Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі дитячих майданчиків, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 04.09.2023 19:33
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

УСТЬ-ПУТИЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі дитячих майданчиків, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Усть-Путильська сільська рада

1.2. місцезнаходження  замовника: Чернівецька обл., с. Усть-Путила, вул. Центральна, буд. 50

1.3. Код ЄДРПОУ: 04418140

1.4.  категорія замовника:  1 (п.1. ч.1. ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі» юридична особа, яка забезпечує      потреби держави та територіальної громади).

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Придбання дитячих майданчиків та їх встановлення, за  ДК 021:2015 - 37530000-2 Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор Єдиного закупівельного словника

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:

відкриті торги з особливостями

UA-P-2023-09-04-004919-b

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 200 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з наказом Міністерства економіки України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 200 000,00  згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 р. № 1337-р «Про деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», Додатку 1 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 р. № 1337-р «РОЗПОДІЛ у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення
заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (загальний фонд)
між місцевими бюджетами за об’єктами (заходами

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12. 2023 р.

Якісні та технічні характеристики товару визначені з урахуванням реальних потреб територіальної громади та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

(ДК 021:2015 - 37530000-2 Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор)

 

 

Назва предмета закупівлі

Придбання дитячих майданчиків та їх встановлення

Код ДК 021:2015

ДК 021:2015 - 37530000-2

Назва товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

ДК 021:2015 - 37530000-2 Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор

Кількість поставки товару

4 одиниці

Місце поставки товару

с. Усть-Путила, вул. Центральна, 51 Вижницький район, Чернівецька область; с. Мариничі, вул. Головна, 82 Вижницький район, Чернівецька область; с. Розтоки, вул. Н. Яремчука, Вижницький район, Чернівецька область; с. Підзахаричі, вул. Федьковича, Вижницький район, Чернівецька область.

Строк поставки товару

До 31 грудня 2023 року

 

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби – планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість надання послуг відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

 

В місцях де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  «або еквівалент»

 

В місцях де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

 

Якщо Учасником пропонується еквівалент товару до того, що вимагається Замовником, додатково у складі тендерної пропозиції Учасник надає таблицю, складену в довільні формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик еквівалентного товару, що пропонується Учасником. При цьому якість запропонованого еквіваленту товару має відповідати якості, що заявлена у технічній специфікації Замовника. Таблиця повинна містити точну назву товару, яка пропонується учасником. У випадку якщо учасником буде зазначено назву товару, яка буде містити словосполучення «або еквівалент» (наприклад, дитячий ігровий майданчик або еквівалент), тендерну пропозицію такого учасника буде відхилено як таку, що не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації”.

 

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару /послуг/  робіт- замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки вони за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника.  

 

Технічні характеристики:

1. Обладнання для дитячих ігрових майданчиків та його складові частини повинні:

- відповідати віковій групі дітей, для якої вони призначені;

- бути такими, щоб ризик, передбачуваний у грі, був явним для дитини і щоб дитина могла його передбачати;

- забезпечувати доступ дорослих для допомоги дітям усередині обладнання;

- не допускати скупчення води на поверхні та забезпечувати вільний стік і просихання.

2. Конструкція обладнання має забезпечувати міцність, стійкість, твердість і просторову незмінюваність.

3. Наявність виступаючих елементів обладнання з гострими кінцями або крайками і шорстких поверхонь, здатних нанести травму дитині, не дозволяється.

4. Кінці болтових з'єднань, що мають виступ, повинні бути захищені, округлені. Металеві деталі повинні бути покриті полімерною плівкою/фарбою, яка запобігає корозії; інші деталі, виготовлені з дерева, полімерів, відшліфовані, пофарбовані екологічно безпечною фарбою, стійкою до впливу природних чинників.

5. Матеріали, що будуть використовуватися для виготовлення дитячих майданчиків, повинні бути безпечними. Всі опоряджувальні матеріали повинні бути сертифіковані в України і відповідати пожежним та санітарним нормам.

6. Товар повинен бути новим, непошкодженим, відповідної якості.

7. При виявленні виробничих дефектів у Товарі при його прийманні, а також при монтажі у період гарантійного строку виклик представника Постачальника обов’язковий і безкоштовний.

8. Строк усунення недоліків або заміна Товару (доукомплектування) Постачальником становить не пізніше 30 календарних днів з моменту виявлення недоліків Товару.

9. Так як усі конструкції будуть  бетонуватися у фундаментну основу то мають бути виготовлені з екологічно безпечного матеріалу, стійкого до перезволоження.

 

Гарантійний термін.

Строк гарантійного обслуговування на товар не менше 12 місяців.

У вартість обладнання мають бути враховані витрати на доставку та встановлення обладнання в Усть-Путильську територіальну громаду за адресами що надасть Замовник, згідно технічної специфікації (Додаток 2).

 

Найменування та технічні вимоги товару

 

№ п/п

Назва виробу, Зовнішній вигляд

Кількість

шт

Опис, параметри

1

Дитячий ігровий комплекс

 

       Дитячий комплекс ГЛОБУС, гірка пластик висота спуска 1200 мм. або 1400 мм. - фото 1 - id-p1045737346

 

        Дитячий комплекс ГЛОБУС, гірка пластик висота спуска 1200 мм. або 1400 мм. - фото 2 - id-p1045737346

Фото примірного аналогу*

1

Комплекс повинен являти собою конструкцію, до якої мають входити: гірка з вологостійкої фанери з металевим спуском, обладнана двома бортиками та поручнем для безпеки дітей; сходи з перилами для комфортного підйому на башту. Башта має містити захисні бортики, дах, а також підлогу, яка переходить у місток і з’єднується з платформою для спуску з гірки. Місток має бути обладнаний захисними поручнями.

 

Гірка, що повинна бути в складі комплексу, має бути виконана  з полірованої нержавіючої сталі товщиною не менш ніж 1,5 мм; сам спуск гірки повинен мати борти безпеки з вологостійкої фанери (товщина від 12 до 15 мм включно), висотою не менше 100 мм; ширина спуску між бортами повинна бути не менше 460 мм. 

 

Стартова платформа для спускання з гірки має бути обладнана захисними бортами безпеки  (товщина від 12 до 15 мм включно), та поручнем з металевої труби (діаметр не менше 25,0 мм)  при вході в спуск. Металева труба має кріпитися в додаткові два бортики по боках, що виготовлені з вологостійкої фанери.

Для безпечного гальмування ділянка ковзання з вертикального положення має переходити в горизонтальне.

Для комфортного підйому до стартового майданчика комплекс має бути обладнаний дерев’яними сходинками, які повинні мати перила та з’єднані дерев’яними стяжками (товщина дерев’яних елементів не повинна бути менша 30 мм.).

Сама платформа для підйому на гірку та платформа для спускання з гірки повинні бути з’єднані сходинками з вологостійкої фанери та обладнані поручнями з металевих труб  (діаметр не менше 25,0 мм).

Метизи мають бути оцинковані, всі болти та інші кріпильні елементи мают бути захищені щільно закритими антивандальними пластиковими заглушками.

Спосіб встановлення повинен забезпечити неможливість демонтажу.

 

Спосіб встановлення повинен забезпечувати неможливість демонтажу (бетонування каркасу ігрових елементів, та закладних опорних брусів).

Розміри конструкції:

Довжина, мм: не менше 3100

Висота, мм: не менше 2450

Ширина, мм: не менше 2800

  • Висота гірки, мм: не менше 1400 мм
  • Гарантійний термін, місяців 12

Конструкція має бути пофарбована фарбою для зовнішніх робіт, безпечна для використання дітьми.

Вага дитини, що може користуватися майданчиком: до 90 кг

Мінімальний вік дитини, що може користуватися комплексом: 3 роки

 

 

 

Крім цього, інформація про відповідність запропонованого предмету закупівлі вимогам тендерної документації підтверджується:

- учасник надає  копію паспортів виробів на кожну одиницю товару, яка включає інструкцію по збиранню, комплектність товару, інформацію з експлуатації, схему бетонування обладнання, гарантійні зобов’язання від виробника;

- копію чинного на дату розкриття сертифікату якості виданого виробником.

- гарантійний лист щодо якості товару, що пропонується. Якість товару повинна відповідати технічним  характеристикам Замовника та вимогам, встановленим до нього загальнообов'язковими на території України нормами і правилами;

- лист-гарантія Учасника про вчасну поставку товару та, що виконання робіт буде здійснено за рахунок Учасника;

-  гарантійний лист Учасника про те, якщо Замовник виявив дефект товару під час поставки (або не відповідність технічним і якісним характеристикам), а також якщо протягом 12 місяців з моменту передачі товару, поставлений товар виявиться неякісним Постачальник зобов’язаний замінити його на рівноцінний своїми силами та за свій рахунок в 5 денний строк з моменту отримання письмового повідомлення від Замовника.

 

Документами, що підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації є: 

  •  технічна специфікація, складена учасником згідно Таблиці 1 за інформацією (вимогами), формою та змістом цього додатка, у разі потреби — плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі, наведений у цьому додатку; **у разі зазначення країни походження товару з російської федерації учасник у складі тендерної пропозиції надає митну декларацію, що підтверджує ввезення цього товару на територію України до 24.02.2022 включно; інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, у тому числі відповідна технічна специфікація (у разі потреби — плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі), наведена в цьому додатку до тендерної документації.

     Таблиця 1

№ з/п

Найменування  товару

Технічні характеристики товару

Од. виміру

Кількість

Виробник товару*

Країна  походження товару**

1

2

3

4

5

6

7

 

 

 

 

 

 

 

* Зазначається учасником найменування виробника із зазначенням організаційно-правової форми (товариство з обмеженою відповідальністю, приватне підприємство тощо).

** Країною походження товару  вважається країна, у якій товар був повністю вироблений або підданий достатній переробці відповідно до критеріїв, встановлених Митним кодексом України. 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь