Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Роздрібний акциз додав до територіальних  бюджетів буковинських громад 74,9 мільйони гривень

Дата: 04.09.2023 09:02
Кількість переглядів: 70

За підсумками січня - липня 2023 року суб’єкти господарювання сплатили до бюджету 9,7 мільйонів гривень за придбані ліцензії на торгівлю  алкоголем, тютюном та на реалізацію пального. Крім того до територіальних бюджетів області надійшло 65,2 мільйони гривень акцизу з роздрібної торгівлі підакцизних товарів – повідомили у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

Уся підакцизна продукція - алкоголь, цигарки та пальне, повинна реалізовуватися оптом та вроздріб лише за наявності ліцензії на такий вид діяльності – зауважують у податковому відомстві. 

Крім того, що серед умов, які вказують на те, що алкоголь  і тютюнові вироби відповідають стандартам якості та реалізуються з дотриманням вимог закону, - марка акцизного податку встановленого зразка на кожній одиниці продукції та ліцензія у продавця такого товару.

Якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання пального та фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю пальним, алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за за телефонами: (0372)512656; 0500709472; 0506656932  (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Чернівецькій області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Чернівці, вул.. Героїв Майдану, 200 А.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь