A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Усть-Путильська територіальна громада стала почесним партнером програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" #DOBRE!

Дата: 26.02.2021 13:16
Кількість переглядів: 1086

23 лютого 2021 року в приміщенні Шевченківської зали Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулося урочисте підписання меморандуму про співпрацю головою Чернівецької ОДА Сергієм Осачуком, Усть-Путильським сільським головою Марією Ілюк та  керівником Програми DOBRE Браяном Кемпле! Налагодження співпраці та покращення рівня спроможності громад на даний час є основним завданням Програми!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Довідка

DOBRE – п’ятирічна програма, спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку територіальних громад, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.

Виконує програму міжнародна організація Global Communities, фінансує її Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). До консорціуму виконавців, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр; SocialBoost; Фонд розвитку місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща; Національний Демократичний Інститут (NDI).

DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. Із червня 2020 Програма розпочала свою роботу також у Запорізькій, Чернівецькій, та Чернігівській областях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь