A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

До відома жителів Усть-Путильської територіальної громади!

Дата: 24.02.2021 14:46
Кількість переглядів: 1105

Фото без опису

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021р. №104 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», від 9 грудня 2020р.№1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVSD-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами, Протоколу №3 позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС Чернівецької ОДА  від 22 лютого 2021 року, враховуючи встановлення Червоного рівня епідемічної ситуації на території Чернівецької області прийнято розпорядження комісії ТЕБ та НС Усть-Путильської сільської ради від 24.02.2021 року №16 «Про епідемічну ситуацію, зумовлену гострою респіраторною хворобою COVSD-19,спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Звертаюся до вас, шановні мешканці населених пунктів Усть-Путильської територіальної громади, з проханням бути надзвичайно відповідальними і неухильно дотримуватися карантинних заходів та обмежень, рекомендацій медичних працівників. Від кожного з нас сьогодні залежить наше здоров’я та здоров’я наших рідних, близьких, всіх, хто нас оточує.

Окремо хочу звернутися до підприємців сфери послуг, торгівлі, розважальних закладів щодо неухильного дотримання ними протиепідемічних заходів.

Ми всі разом відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах нашої територіальної громади, області і країни в цілому. Ми бачимо, що вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку. 

Просимо з розумінням поставитися до обмежувальних карантинних заходів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь