Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

21 травня відбувся вебінар "Закриті кордони з ЄС та розвиток туристичної галузі (Зелений туризм у Чернівецькій та Чернігівській областях)"

Дата: 22.05.2020 11:37
Кількість переглядів: 1095

 Вебінар "Закриті кордони з ЄС та розвиток туристичної галузі (Зелений туризм у Чернівецькій та Чернігівській областях)" спрямований на сприяння розвитку туризму у Чернівецькій та Чернігівській областях.

Фото без опису

В рамках онлайн-зустрічі були обговорені актуальні питання розвитку внутрішньодержавного туризму в умовах COVID-19, так як на даний час кордони зачинені і національний турист шукатиме пропозиції відпочинку всередині держави. Спікери вебінару розповіли про альтернативні шляхи розвитку сільського туризму, розвиток власної справи власників зелених садиб, створення туристично-привабливого осередку у відповідних регіонах. Також було обговорено можливість співпраці між областями та запозичення досвіду один у одного. 

По завершенню вебінару всі учасники зарядилися позитивом, набралися досвіду та нових знань у туристичній галузі та націлені на плідну працю спрямовану на розвиток власного регіону! Успіхів всім нам!

Хочемо висловити слова подяки спікерам вебунару Тетяні Коржинській, Воломиру Пилипенку та Тарасу Халавці за змістовний і цікавий вебінар, здобуті знання, знайомства та дорогоцінний досвід!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь