A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

В Усть-Путильській ОТГ відкрили сучасний ЦНАП!

Дата: 24.12.2019 16:51
Кількість переглядів: 963

Важливим етапом у реформі децентралізації є своєчасне, повне та якісне надання адміністративних послуг населенню. Сьогодні в Усть-Путильській ОТГ урочисто розпочинає роботу Центр надання адміністративних послуг, який працюватиме не тільки для жителів громади, а й для сусідніх сіл та надаватиме адміністративні послуги понад 2 тисячам мешканців громади та Путильського району. Громадяни матимуть можливість отримувати біля 90 видів різних адміністративних послуг в комфортних умовах.

У новому центрі створено 4 робочі місця. Приміщення ЦНАПу сучасне, світле та обладнане за Європейськими стандартами. Крім того, створено ще одне віддалене робоче місце у Мариничівському старостинському окрузі, де також будуть надаватися адміністративні послуги.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАПу стали українські та шведські експерти Програми U-LEAD з Європою, що фінансується Європейським союзом та країнами-учасниками: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. 

Хочемо висловити слова подяки партнерам, які надавали нам допомогу у створенні ЦНАПу та змогли відвідати урочисту подію відкриття Центру надання адміністративних послуг Усть-Путильської ОТГ - Векличу Івану Вікторовичу - регіональному партнеру програми U-LEAD з Європою, Татарчук Тетяні Михайлівні - директору Чернівецького регіонального офісу програми U-LEAD з Європою, Марчук Христині Василівні - заступнику директора Департаменту регіонального розвитку Чернівецької ОДА. Щиро дякуємо за підтримку ідей та задумів у розвитку громади та практичну допомогу по їх втіленню, за величезну організаційну роботу, за ті зусилля, які ви доклали до того, щоб відбулася ця знакова подія для нашої громади.

Особливі слова подяки хочемо висловити Полянчуку Валерію Кузьмовичу сільському голові Селятинської ОТГ за щирі привітання, підтримку та особистий візит до нашої громади.

Для отримання громадянами якісних адміністративних послуг створено всі умови. І за якістю їх надання оцінюватимуть ефективність нашої влади!

ЦНАП Усть-Путильської ОТГ знаходиться за адресою: Чернівецька область, Путильський район, село Усть-Путила, вулиця Центральна, 50.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь