Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

ЗРОБИ ВИБІР СВОГО МАЙБУТНЬОГО!

Дата: 22.04.2019 15:36
Кількість переглядів: 914

Не за горами розпочнеться прийом документів до Вищих навчальних закладів. А отже перед тобою постане вибір своєї майбутньої професії. Для того щоб навчання у ВНЗ на певній спеціальності потім не стало «помилкою життя» слід визначитися з уподобанням ще у школі, окреслити цікаві професії, зважено підійти до оцінки власних сил та здібностей, дізнатися якнайбільше про ринок необхідних, затребуваних спеціальностей. В даній статті за допомогою нижчезазначених тестів та невеликий проміжок часу ти зможеш дізнатись яка професія характерна саме тобі.

Тести:

1. Профорієнтаційна анкета https://smartia.me/test/2/

Націлена на визначення особливостей твоєї праці: ти орієнтуєшся на себе, команду чи результат.

2. Тест «Що підходить саме тобі?» https://smartia.me/test/3/

Містить 20 запитань. Вони орієнтовані на визначення того, що тобі дається найпростіше, до чого є найбільша схильність: працювати з людьми, програмувати чи, наприклад, писати музику.

3. Опитувальник професійних нахилів http://prevolio.com/tests.aspx

Його створив литовський психолог Йовайші. Тест допомагає виявити нахили до того чи іншого виду професійної діяльності, які він поділив за тематичними напрямками: мистецтво, техніка, робота з людьми, розумова та фізична праця. Опитувальник містить 24 запитання, на які ти відповіси протягом 15 хвилин.

4. Тест на профорієнтацію «Ким працювати?»https://moeobrazovanie.ru/testy_na_vybor_professii/about/

Містить 30 запитань. Його особливість – визначення характеру праці, яка для тебе буде найкращою: пов’язана з контролем, скрупульозна чи механічна.

5. Карта інтересів. http://prevolio.com/tests.aspx

Це модифікована методика радянського педагога Голомштока. Він визначив 23 основні професійні сфери та об’єднав їх у групи: медицина, мистецтво, педагогіка, військова справа та інші. Особливість методики: виявлення схильності до певних галузей знань. Тест містить 96 легких запитань (приблизно 15 хвилин часу).

Джерело:   https://studway.com.ua/proforientacia/

 

Підготовлено в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення  для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом  та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»  Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»

 

ДОВІДКОВО: Центр економічного зростання Усть-Путильської об'єднаної територіальної громади створено за підтримки ЄС в межах проекту "Різні громади - спільні рішення" 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь