A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

ЯК ШВИДКО ЗАРОБИТИ ГРОШІ — СПОСОБИ ШВИДКОГО ЗАРОБІТКУ

Дата: 12.03.2019 13:50
Кількість переглядів: 6950

Практично всі, хто вирішує почати заробляти гроші в областях за межами свого звичного робочого місця, плекають надії, що у них це вийде легко і швидко. До того ж Інтернет просто усипаний численними оголошеннями, які обіцяють швидку і дуже великий прибуток будь-якого.

Відразу варто сказати, що швидко заробити непогані гроші можливо, однак для цього потрібно:

  • певні знання та вміння, які є затребуваними у інших людей;
  • комерційна жилка, високий рівень комунікабельності та вміння знаходити спільну мову з будь-якою людиною.

Якщо один з цих пунктів підходить вам, то можете розраховувати на непоганий заробіток найближчим часом. Але не потрібно думати, що ці гроші дістануться вам легко – доведеться потрудитися і витратити чимало часу.

При бажанні заробити гроші як можна швидше потрібно дотримуватися простих правил:

  • не винаходити велосипед – використовувати вже напрацьовані і перевірені методи заробітку;
  • не зациклюватися на картки, які не спрацювали способи і йти далі;
  • не витрачати час на обдумування, а робити.

 

Серед можливих способів швидкого заробітку можна виділити наступні:

  • продаж непотрібних речей;
  • посередницькі послуги по продажу послуг і товарів;
  • проведення навчання і консультацій;
  • надання платних послуг в Інтернеті;
  • участь у партнерських програмах;
  • розміщення реклами в мережі;
  • перепродаж об'єктів Інтернету.

 

Одним з найпростіших способів отримати гроші тут і зараз, не вкладаючи власні кошти, — це розпродаж речей, які з якихось причин вам не потрібні.  

Продавати можна все, що завгодно – одяг, стару техніку, меблі, книги, диски і так далі. Для цього необхідно провести ревізію всіх непотрібних речей, а потім об'єктивно оцінити їх якість і можливий попит.

Можна подивитися в магазинах або у мережі Інтернет, скільки коштує аналогічна річ схожої якості, щоб приблизно визначити вартість. Адже якщо завищити ціну, ніхто не купить пропонований вами товар. А при дуже низькій пропонованої вартості ви втратите потенційний прибуток.

Способів продати те, що не потрібно вам, але, можливо, є вкрай необхідною річчю для когось іншого, існує маса.

Ось найкращі:

  • Комісійні магазини. Якщо у вас набралося відразу багато непотрібних речей, можна здати їх оптом в комісіонку. Сьогодні існують спеціалізовані магазини, що продають ту чи іншу категорію товарів. Це може бути одяг, техніка, книги. У цьому випадку ви позбавляєте себе від витрати часу на пошуки покупців та розміщення реклами, однак втрачаєте в грошах – комісіонки беруть за свої послуги близько 20 відсотків від вартості проданих речей. До того ж оплату ви отримаєте після продажу товару. Зате тут ви отримаєте максимально об'єктивну оцінку вартості ваших речей.
  • Стару техніку можна продати прямо магазинах, в тому числі онлайновим, які займаються скупкою б/у апаратури. У цьому випадку ви відразу одержите гроші, вам не доведеться чекати. Але тут зазвичай беруть техніку не старше двох років, що користується стабільним попитом.
  • Якщо немає бажання користуватися послугами посередників, можна розмістити оголошення. Зараз існує велика кількість газет, наприклад «З рук у руки», де можна безкоштовно розмістити оголошення про продаж чого-небудь. Як не дивно, цей дідівський спосіб все ще є дієвим.
  • Також можна розклеїти оголошення про продаж самостійно. Зробити макет і роздрукувати його на принтері або ж написати від руки не складе особливої праці. Хоча подібні оголошення досить швидко зривають, є шанс, що його встигнуть побачити ті, кого ваш товар може зацікавити.
  • Спосіб, аналогічний двох попередніх варіантів — розміщення оголошень на безкоштовних дошках в Інтернеті.У цьому випадку ви отримаєте доступ до величезної кількості потенційних покупців, які цілеспрямовано шукають саме товар тієї категорії, який ви пропонуєте. І якщо викласти гарне фото і написати цікавий, емоційно наповнений текст, можна виділити ваше оголошення серед сотень схожих. Одна з найпопулярніших майданчиків для продажу чого-небудь у мережі – це «OLX». Однак потрібно уважно читати умови розміщення оголошень, як на цій дошці, так і на схожих. Справа в тому, що на безкоштовне розміщення діє безліч обмежень, вітається оплата реклами вашого оголошення. А реклама на популярних майданчиках може обійтися дуже недешево, звівши нанівець весь прибуток від продажу.
  • Розміщення оголошень в соцмережах також допоможе продати ваші речі. Ви можете запостити інформацію про продаж на своїй сторінці, так і в спеціалізованих групах, де є велика кількість передплатників. Як правило, такі оголошення безкоштовні, але кількість їх в день може бути обмеженим, причому мова йде про всіх оголошеннях, які подаються не тільки вами, але й іншими людьми.
  • Ну і, нарешті, найпростіший спосіб – попросити знайомих і родичів дізнатися, чи не потрібні їм або їх знайомим продавачі вами речі. Подібне сарафанне радіо дуже добре зарекомендувало себе в продажах і не зажадає від вас практично ніяких зусиль.

Як видно, способів продати непотрібну річ існує безліч, від вас буде потрібно тільки час. А в процесі ви отримаєте певні навички продажу, які, безсумнівно, знадобляться вам в майбутньому…

 

Підготовлено в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення  для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом  та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»  Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь