A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

Представники Усть-Путильської ОТГ та громадської організації "Усть-Путильська успішна молодь взяли участь в обговоренні проєкту Концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2021-2025 роки!

Представники Усть-Путильської ОТГ та громадської організації "Усть-Путильська успішна молодь взяли участь в обговоренні проєкту Концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2021-2025 роки! В ході обговорення було розглянуто найактуальніші питаня та проблеми розвитку молодіжної політики в Україні та шляхи їх вирішення. Кожен учасник зміг висловитися та внести свої пропозиції і корективи до майбутньої соціальної програми.

15:42:51 01.06.2020

До уваги роботодавців! Засоби індивідуального захисту працівників мають відповідати вимогам Технічного регламенту

Зокрема, засоби індивідуального захисту мають відповідати ступеню існуючих ризиків для життя та здоров’я працівників та не призводити до будь якого збільшення рівня цього ризику;

13:31:39 28.05.2020

З початку 2020 року в Україні сталося вже понад 13 тисяч пожеж у житловому секторі!

Оселі громадян продовжують горіти. Кількість пожеж у житловому секторі країни вже сягнула позначки у більш ніж 13 тисяч випадків. Вогонь у помешканнях не лише завдає чималих матеріальних збитків людям, а й призводить, на жаль, до травмування та загибелі громадян.

15:21:17 25.05.2020

Путильський РС інформує: якщо ви стали свідком або об’єктом незаконних, неправомірних та корупційних дій з боку працівників системи ДСНС

Про факти зловживань та корупційних проявів з боку працівників системи ДСНС Ви можете повідомляти по «телефону довіри» Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Чернівецькій області (03722) 4-68-85, надіслати смс повідомлення чи зателефонувати начальнику Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління 050-434-40-30, 097-956-08-81 або надіслати листа на електронну адресу: bezpeka.chr@mns.gov.ua.

15:19:25 25.05.2020

Безплатна психологічна допомога під час пандемії, викликаної COVID-19

Громадяни України в період епідемії коронавірусної інфекції гостро потребують емоційної підтримки, а, часто, і психологічної допомоги. Психологічна спільнота відреагувала на цю потребу. Психологи проводять просвітницьку роботу через ЗМІ та інтернет-ресурси, консультують онлайн. Не стоїть осторонь цієї діяльності і психологічна служба у системі освіти: практичні психологи закладів освіти продовжують свою роботу у дистанційному форматі, надають допомогу учасникам освітнього процесу, відповідно до технічних можливостей  і фахової компетентності.

10:58:17 25.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь