Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів, як часів минулих війн, так і сучасних боєприпасів!

Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів, як часів минулих війн, так і сучасних боєприпасів.      Так, з початку 2020 року, станом на 19 травня, піротехніки Служби порятунку вже знищили 20 тис. 012 вибухонебезпечних предметів, у тому числі 310 авіаційних бомб.

15:21:00 19.05.2020

Усть-Путильська сільська рада долучилася до Всеукраїнського еко-проекту "Озеленення України 2020"

Усть-Путильська сільська рада прийняла естафету від Усть-Путильської ДМШ та долучилася до Всеукраїнського еко-проекту "Озеленення України 2020". Адже нам не байдужа подальша доля планети! Спільна та клопітка праця принесла вражаючий результат. Після формування клумби на площі пам'яті Героя АТО Олександра Чигрина, було висаджено різні однорічні та багаторічні рослини. Згодом плануємо посадити кущі самшиту за співпраці КНП "Мариничівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини", Центру культури і дозвілля Усть-Путильської ОТГ, АТ "Укрпошта", яким і передаємо естафету еко-проекту "Озеленення України 2020"! 

15:43:38 15.05.2020

Закон уповноважив КМУ визначати адмінцентри і території громад на основі перспективних планів і підготувати законопроекти щодо районів!

«Голос України» опублікував Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад»( № 562-IX).

11:33:59 14.05.2020

Підвищення якості та доступності адміністративних послуг: парламент у першому читанні підтримав законопроект!

13 травня Верховна Рада у першому читанні прийняла Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі №2679.

11:28:32 14.05.2020

Путильський РС УДСНС України у Чернівецькій області інформує ! Правила поведінки на воді !

Протягом свого життя кожна людина багато разів буває біля води, купаючись у години відпочинку, переправляючись через ріки та озера тощо. Адже свіже повітря, сонячні промені, купання і плавання зміцнюють здоров’я, роблять нас бадьорими, сильними і загартованими. Вправи у воді цілюще впливають на фізичний розвиток людини, і зокрема, дитини. При зануренні у воду, активізується робота серцево-судинної та дихальної систем, зміцнюється нервова система, формується правильна постава тощо. При цьому, той, хто не вміє плавати, завжди наражається на певну небезпеку: раптом, у наслідок якоїсь випадковості, він опиниться у воді, та ще й на глибокому м ісці.

13:41:18 12.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь