A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Вебінар із жителями громади!

Дата: 13.04.2021 11:34
Кількість переглядів: 394

 

9 квітня 2021р. начальник відділу активної підтримки безробітних Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Іван Шміляк провів он лайн вебінар із загальних питань зайнятості для безробітних, що проживають на території Усть-Путильської ОТГ.

Метою проведення  такого вебінару є ознайомлення учасників з послугами служби зайнятості, правами та обов'язками безробітних, сучасними електронними сервісами, перевагами легальної зайнятості, актуальною інформацією про стан ринку праці.

            Фахівець відділу активної підтримки безробітних Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Майя Скидан детально ознайомила учасників вебінару з сучасними електронними сервісами користуючись якими можна безкоштовно в зручний час отримати необхідну інформацію щодо працевлаштування, основними послугами служби зайнятості.

            Електронний кабінет безробітного - надає можливість зареєстрованому безробітному створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного навчання, переглянути відповідну чинну законодавчу базу, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю. Також користувач персонального кабінету, не будучи фізично присутнім у центрі зайнятості, може переглянути дані про заплановані та фактичні дати відвідування центру зайнятості, дізнатися про заходи, які заплановані у центрі зайнятості та записатися на ті, що його зацікавили. Послуги та нововведення служби зайнятості стануть в нагоді всім клієнтам центру зайнятості, особливо в період карантину.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь