A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

До Усть-Путильської ТГ з ознайомчим візитом завітали - керівник Програми DOBRE Браян Кемпл, регіональний менеджер Програми Дмитро Коваль та ментор Програми Євгенія Велегура.

25 лютого 2021 року до Усть-Путильської ТГ з ознайомчим візитом завітали представники Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)  - керівник Програми Браян Кемпл, регіональний менеджер Програми Дмитро Коваль, ментор Програми  Євгенія Велегура. 

13:32:10 26.02.2021

Усть-Путильська територіальна громада стала почесним партнером програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" #DOBRE!

23 лютого 2021 року в приміщенні Шевченківської зали Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулося урочисте підписання меморандуму про співпрацю головою Чернівецької ОДА Сергієм Осачуком, Усть-Путильським сільським головою Марією Ілюк та  керівником Програми DOBRE Браяном Кемпле! Налагодження співпраці та покращення рівня спроможності громад на даний час є основним завданням Програми!

13:16:43 26.02.2021

Сервіси_ДПС: Буковинці можуть оформити звернення на отримання індивідуальної податкової консультації через Електронний кабінет

Малий та середній бізнес Буковини сплатив до казни більше 119,3 млн грн єдиного податку У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області повідомляють, за січень – лютий 2021 року представники малого та середнього підприємництва сплатили до місцевих бюджетів Буковини понад 119,3 млн грн. Такий показник на 10,5 мільйонів гривень перевищує аналогічний минулорічний період.

16:39:06 22.02.2021

За сприяння Агенції розвитку громад Буковини відбувся навчальний семінар для представників громад у сфері публічних закупівель!

19 лютого 2021 року Агенцією розвитку громад Буковини, за участі експерта "Академії Радник" Крістіни Бєлякової, яка має 13-ти річний досвід у сфері закупівель було проведено короткотерміновий семінар з питань публічних закупівель та ЗУ "Про публічні закупівлі" від 19.04.2020. 

14:26:42 22.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь