A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

Відбулося засідання Молодіжної ради Усть-Путильської ТГ!

В рамках Програми USAiD #DOBRE відбулося засідання членів Молодіжної ради Усть-Путильської громади за участі експертів Програми DOBRE - Ксенії Ємшиної та Дмитра Міцевича з метою презентування домашнього завдання та напрацювань по напрямку "Молодіжний працівник в громаді". В рамках робочої зустрічі спеціалістом Усть-Путильської сільської ради Роксоланою Михайлівною Григоряк було презентовано вже наявні та відсутні ресурси молодіжної інфраструктури громади та 10 молодіжних ініціатив для їх подальшої реалізації за рахунок Молодіжного гранту. Представниками Молодіжної ради, під час роботи в групах, було обрано по 3 пріоритетні проекти із описом проблеми, яку б він вирішив та пропозиціями, щодо їх втілення. Також було визначено 1 спільний проект над яким в подальшому планують працювати члени Молодіжної ради задля подальшого втілення в життя. 

17:00:56 18.05.2021

Відбувся тренінг з публічних комунікацій для голів громад-учасників Програми USAiD #DOBRE!

Усть-Путильський сільський голова Марія ІЛЮК з 13 по 14 травня прийняла участь у тренінгу з публічних комунікацій для голів, організованого Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAiD #DOBRE "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність".

16:38:19 18.05.2021

В Усть-Путильській ТГ відбулася зустріч з експертами Програми #DOBRE з метою аналізу механізмів залучення громадян!

12 травня 2021 року з робочим візитом до Усть-Путильської сільської ради завітали представники Програми #DOBRE Тарас Халавка та Ольга Чепель. В рамках робочої зустрічі було обговорено вже наявні інструменти залучення громадськості та методи їх активізації. Щодо впровадження нових механізмів залучення громадян було проведено анкетування на основі якого громада обере пріоритетні та впроваджуватиме у найближчий час!

10:53:29 13.05.2021

Завдяки співпраці та взаємодопомозі можна досягнути чудового результату!

За сприяння сільського голови Ілюк Марії Миколаївни, депутатів Усть-Путильської сільської ради Штефуряка Павла Васильовича, Фрей Наталії Олексіївни, лісничого Карпатського лісництва Пентюка Василя Миколайовича та небайдужих жителів громади в с. Усть-Путила відновлено пішохідний міст до сільського кладовища. Роботи було завершено до Свята поминальної неділі, як і планувалося. Щиро вдячні Всім хто відгукнувся та долучився до ініціативи! 

10:28:30 13.05.2021

Головне управління ДПС у Чернівецькій області інформує!

Податкові платежі до Зведеного бюджету від буковинських платників перевищили 2 мільярди гривень За інформацією начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталія Шпака у січні – квітні 2021 року до бюджетів усіх рівнів платники області сплатили понад 2 млрд 37 млн грн податкових платежів. Така сума перевищує надходження за аналогічний період минулого року на 352,6 млн грн.

13:02:30 11.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь