A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

ЩИРО ВДЯЧНІ ЗА ДОПОМОГУ! - Розтоки

В встановленні ігрових майданчиків прийняли участь староста села Фіжделюк Микола Дмитрович, вчителі школи Матіос Юрій Олексійович, Попович Олександр Олександрович.

09:18:21 05.12.2021

ЩИРО ВДЯЧНІ ЗА ДОПОМОГУ! - Підзахаричі

Підзахаричівський старостинський округ дякує депутатам Вицезі Тетяні Юріївні та Кушніру Петру Андрійовичу, жителям села Слижуку Іллі та Пилипу Дмитру , Томняку Василю за допомогу в облаштуванні дитячого майданчика.

09:16:40 05.12.2021

Цей День є особливою датою в календарі. Це — день сильних людей! День тих, кого не зламала доля та життєві обставини! День особливої уваги до незламних духом!

Щороку 3 грудня Україна, як і весь світ, відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Цим прогресивне людство засвідчує, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Що для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

15:34:32 03.12.2021

В Усть-Путильскій ТГ за підтримки Програми DOBRE буде встановлено 4 дитячі майданчики!

В рамках та за підтримки Програми DOBRE  в Усть-Путильській територіальній громаді відбувається реалізація Швидкого гранту – встановлення 4-х дитячих майданчиків задля забезпечення корисного проведення дозвілля дітками та їх батьками. Так, як на території громади ігрові майданчики для дітей дошкільного та раннього шкільного віку з вільним доступом відсутні.

14:18:49 15.11.2021

Минулого тижня члени робочої групи з покращення послуг в Усть-Путильській ТГ визначилась з покращенням другої пріоритетної послуги в межах програми DOBRE. Це – безпека!

Таке рішення робоча група прийняла, зважаючи на результати опитування жителів громади в рамках співробітництва з Глобал Ком’юніті, виконавцем Прогами «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (#DOBRE).

09:42:34 15.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь