A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

Держпраці роз’яснює: чи може роботодавець взяти на роботу працівника на місце тимчасово відстороненого.

Державна служба України з питань праці інформує: Касаційний цивільний суд Верховного Суду у своїй постанові від 29 квітня 2021 року у справі № 266/3163/16-ц зазначив, що при укладенні трудового договору на визначений строк цей строк встановлюється погодженням сторін і може визначатись як конкретним терміном, так і часом настання певної події (наприклад, повернення на роботу працівниці з відпустки по вагітності, пологах і догляду за дитиною; особи, яка звільнилась з роботи в зв’язку з призовом на дійсну строкову військову чи альтернативну службу, обранням народним депутатом чи на виборну посаду (або виконанням певного обсягу робіт).

11:39:03 18.02.2022

Відбулось урочисте відкриття новозбудованого Усть-Путильського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Усть-Путильської сільської ради Вижницького району в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Святковий захід відвідали: заступник голови обласної державної адміністрації Ірина Ісопенко, директор Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Оксана Сакрієр, голова районної державної адміністрації Михайло Чорней, заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Іліщук, помічник-консультант народного депутата України Максима Заремського - Оксана Порох, помічник-консультант народного депутата України Олени Лис - Клим Руслана,  депутати та представники політичної партії «Слуга народу».

10:58:33 14.02.2022

Правила безпечної поведінки під час святкування Водохреща!

19 січня всі православні християни відзначатимуть одне з головних свят – Водохреща. Для того, щоб свято не обернулося трагедією, необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду.                                      Щорічно рятувальники дбають про безпеку цих заходів. Для цього чітко визначаються місця для купання, обстежуються днища водоймищ та вживаються додаткові заходи безпеки. Тож, всі охочі зможуть належно вшанувати християнські традиції у спеціально обладнаному для цього місці, без ризику для життя.

11:49:56 10.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь