A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Волонтерська діяльність

У кожного з нас - свій фронт!

У кожного має бути свій фронт: хтось готовий взяти до рук зброю; для когось треба більше часу, щоб на це зважитись; хтось допомагає нашій армії, надаючи продукти, одяг та інші необхідні речі; хтось організовує різного роду роботи і послуги, забезпечує наших хлопців-героїв харчуванням... Але всі маємо пам'ятати, що ворог у всіх нас один і кожен має зробити все, щоб зупинити його.

09:00:48 09.03.2022

Усть-Путильська дитяча музична школа взяла участь в ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ЕКО-ПРОЕКТІ "ОЗЕЛЕНЕННЯ УКРАЇНИ"!

Усть-Путильська дитяча музична школа взяла участь в ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ЕКО-ПРОЕКТІ "ОЗЕЛЕНЕННЯ УКРАЇНИ" Оскільки, трлянда - королева квітів, ми облаштували розарій де висадили 20 кущів троянд. Приємно, що до еко-акції та облаштування території долучилися не тільки працівники школи, а й батьки учнів дитячої музичної школи. Втішно подумати, що незабаром, з невеликих саджанців, виростуть гарні квітучі кущі, які милуватимуть око кожного відвідувача центральної площі села. 

11:19:56 29.04.2020

РОБІМО ЯКОМОГА БІЛЬШЕ ДОБРА!

Величне свято Воскресіння Христового об’єднує людей та надихає на добрі справи. Напередодні Великодня члени «Усть-Путильської сільської громадської організації «Злагода» та новоствореної громадської організації «Усть-Путильська успішна молодь» за рахунок членських внесків провели благодійну акцію «Великодні гостинці» для інвалідів, учасників АТО, самотніх літніх людей та членів сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах Усть-Путильської ОТГ.Активну участь в акції взяли працівники Усть-Путильського закладу дошкільної освіти, апарату сільської ради та працівники культурної галузі громади. Долучення до участі в даній акції громадської організації «Усть-Путильська успішна молодь» свідчить про високий рівень виховання нашої молоді, взаємної поваги та розуміння між різними поколіннями. Адже прояв поваги до людей старшого віку та до інших соціально незахищених категорій громадян – показник свідомої моралі наших односельців. Сподіваємося, що великодні гостинці створять святкову атмосферу, наповнять серця наших 29 односельців теплом і позитивними емоціями.

14:55:06 16.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь