A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

новини

Обережно крижані бурульки!

Внаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель і на великих деревах масово утворюються крижані бурульки. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих. Падіння снігу або льоду з даху може привести не тільки до сильного удару або струсу мозку, але і до смерті. Вгадати той самий момент, коли бурулька вирішить, що висіти їй набридло, абсолютно неможливо.       На дахах можна побачити величезні бурульки, які можуть травмувати людину і місця падіння яких нічим не огороджені.     Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода необхідно:

10:02:59 17.02.2020

Хочемо висловити слова подяки та щиро привітати колегу Шпетко Світлану Омелянівну з ювілеєм!

Ви не сумуйте, що роки минають Що не вернути їх уже назад Та Богу дякуйте, що дочекали Ви своїх мудрих 60. Вам довелось багато пережити Було в житті усе – і радість, і журба. Життям своїм умійте дорожити І знайте, що воно прожите не дарма. Мов кадри з фільму виринають Роки дитинства золоті. За парту ніби вчора ви сідали І вчились самостійності в житті. Професію для себе ви обрали І почались студентські вже роки. На все життя ви їх запам’ятали Для вас вони найкращими були. А тут сім’я , робота й закрутилось Турботи різні, діти вже пішли. Концерти, виступи – в руках все закипіло Себе в роботі творчій ви знайшли. Десь там стоїть засніжена смерека Бо місяць лютий знову на порі. Звук дримби ніжний чути десь здалека . Чомусь не спиться знову до зорі. Мов дивний сон, все швидко пролетіло Вже гості на порозі, шум і гам Біжать онуки – в хаті задзвеніло, Ой ніколи старіти іще вам.

09:03:55 13.02.2020

З метою попередження нещасних випадків серед населення в разі виявлення вибухонебезпечних предметів, Путильський РС УДСНС у Чернівецькій області вкотре звертається до громадян Путильщини з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухо

З метою попередження нещасних випадків серед населення в разі виявлення вибухонебезпечних предметів, Путильський РС УДСНС у Чернівецькій області вкотре звертається до громадян Путильщини з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами!

13:30:20 12.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь