A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Відбулося підсумкове оцінювання проекту ДІЄМО!

Дата: 23.09.2020 14:24
Кількість переглядів: 1430

https://www.prostir.ua/wp-content/uploads/2019/12/62233078_551500098588513_454719418966999040_n1.png

22 вересня відбулася підсумкова онлайн-зустріч з представниками Усть-Путильської ОТГ та представниками проекту ДІЄМО. Проект виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) в партнерстві з Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!».

 

Метою проекту є підвищення прозорості у галузях охорони здоров'я та освіти, як двох ключових сфер, у яких  громадяни особливо стурбовані поширенням корупції, шляхом виконання таких двох завдань:

  • Завдання 1: Підвищити обізнаність громадян про корупційні ризики і прояви, ефективні механізми, що їм запобігають і підтримують прозорість та доброчесність місцевої влади;
  • Завдання 2: Впровадити у громадах інструменти підзвітності та громадського нагляду для запобігання корупції в освіті й медицині на місцевому рівні.

Команда проекту проводила навчання та надавала підтримку громаді з метою визначення та прийняття механізмів нагляду і залучення громадян до ефективного використання коштів в освіті та медицині.

В рамках проекту були розробленіАнтикорупційні інструменти та методологія оцінки ефективності витрат у сфері освіти та охорони здоров'я, а також надавалася підтримка у впроваджені інституційних механізмів нагляду, таких як Опікунська рада закладів охорони здоров'я та Піклувальна рада закладів освіти.

Під час онлайн-зустрічі координаторами проекту ДІЄМО було зазначено, що "Наша громада не бачить бар'єрів, а шукає можливості креативного впровадження Антикорупційних інструментів"!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь