A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Відкриття стадіону | Заходи

Дата: 20.09.2016 16:28
Кількість переглядів: 927

Фото без опису

У неділю 18 вересня у с. Усть-Путила  відбулося відкриття стадіону. Односельці, молодь з навколишніх сіл, активісти села прийшли на урочисте відкриття.  Усі з нетерпінням чекали цього дня. Тиждень працівники Усть-Путильського лісництва на чолі з лісничим Скрипчуком О.І. , директором ДП «Путильський лісгосп» Фреєм П.П. та активістами села готували поле до відкриття. Діти школярі також приймали активну участь у впорядкуванні території. Дні важкої праці позаду і ось довгоочікуване відкриття. Урочисто прозвучав гімн України, перерізали святкову стрічку. Працівники культури поставили концертну програму, яку односельці задоволено дивились.

Цей день співпав ще з одним професійним святом «Днем працівника лісу». Директором ДП Путильський лісгосп П.П.Фреєм та лісничим Усть-Путильського лісництва О.І.Скрипчуком  було вручено грамоти та премії найкращим працівникам лісової галузі.
І тут прийшов час випробувати футбольне поле. Футбольний турнір розпочали найменші учасники футболісти-школярики. Потім у боротьбі взяли участь ветерани ,  лісівники, молодіжна команда села. Ігри були гарні, азартні,  емоційні, глядачі активно підтримували футболістів. Першість виборола молодіжна команда села. Їх урочисто  нагородили перехідним кубком,  іншим  учасникам футбольного турніру вручено  медалі, а наймолодші  учасники отримали в подарунок від  лісничого О.І.Скрипчука ще й  м’ячі. Жителі села, а особливо молодь щиро вдячні всім хто доклав зусиль, у відкритті стадіону за їхню матеріальну допомогу та фізичну працю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь