A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Відкриття швейної майстерні в с.Мариничі

Дата: 31.03.2023 09:24
Кількість переглядів: 548

29 березня в с.Мариничі Усть-Путильської громади відбулося урочисте відкриття фахової швейної майстерні за участю керівника Програми USAID DOBRE Брайана Кемпла, заступника керівника Програми DOBRE Максима Бурдавіцина, старшого регіонального менеджера Програми DOBRE Андрія Нагорного, програмних менеджерок Євгенії Велегури та Марини Дудяк.

Захід відвідали також начальник Вижницької РВА Сергій Чеботар та заступниця начальника Ганна Гринчук, заступниця директора Департаменту регіонального розвитку Чернівецької ОДА Христина Марчук.

☝️Мета проєкту – Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису – речей з тканини в Усть-Путильській ТГ.

Проєкт включений до Програми місцевого економічного розвитку, яка розроблена консультативно-дорадчим органом у співпраці з консультантами програми ДОБРЕ.

Для роботи майстерні закуплено обладнання (машини для шиття та обробки різного виду тканин, машина для вишивання та меблі).

На базі майстерні будуть надаватися безоплатні освітні послуги. Крім того, створення майстерні передбачає надання платних послуг населенню з пошиття та ремонту одягу.

Користувачі, які мають певні професійні вміння і зацікавлені самостійно започаткувати (розвивати) свій швейний бізнес, зможуть використовувати обладнання на платній основі.

Результатами проєкту можуть користуватися також соціально вразливі категорії населення, для яких будуть проводитися соціальні акції (наприклад збір та ремонт одягу для подальшої передачі в родини, безоплатне пошиття одягу першої необхідності, майстер-класи тощо).

На даний час майстерня працює три дні в тиждень – понеділок, вівторок, середу.

Програма USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE) – це дев’ятирічна програма, що виконується Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Програма USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь