Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Деревини дров’яної НП: хвойної породи та т/листяної породи, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 10.03.2023 15:31
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

УСТЬ-ПУТИЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Деревини дров’яної НП: хвойної породи та т/листяної породи, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Усть-Путильська сільська рада

1.2. місцезнаходження  замовника: Чернівецька обл., с. Усть-Путила, вул. Центральна, буд. 50

1.3. Код ЄДРПОУ: 04418140

1.4.  категорія замовника: 1.

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 03410000-7 Деревина дров’яна НП: хвойної породи та т/листяної породи
  2. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:

відкриті торги з особливостями

UA-P-2023-03-10-003368-a

3. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 360 000,00 грн.

Загальна кількість необхідного до закупівлі обсягу деревини сформована, виходячи із обсягів використання комунальними закладами Усть-Путильської сільської ради за 2022 рік.       

Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2023 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе ціни на товар, податки та збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.      

  1. Відповідно до розрахунків вартості товару за паливну деревину хвойної породи та т/листяної породи  (308 м.куб.), проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на товар, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме 360 000,00 з ПДВ. Ціна за одиницю товару перебуває в межі діапазону показників, актуальних на момент оприлюднення закупівлі, ринкових цін на деревину (деревина НП: ялина європейська та бук) на території Чернівецької області.  

Розмір бюджетного призначення: 360 000,00 грн.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Товар повинен відповідати показникам якості, які вказані в додатку та встановлюються законодавством України  та діючим стандартам. Разом із товаром повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам, обсяг товару повинен відповідати обсягу, який зазначений у накладній.         

- Технічні вимоги (не гірше): Розмір дров:

- по довжині – до 1 м;

- по товщині в діаметрі – від 16 см і більше;

- допустима вологість дров не перевищує 20%.        

Дрова повинні відповідати ТУУ-00994207-005:2018 за наступними показниками:

В дровах не допускається зовнішня трухлява гниль. Дрова повинні бути очищені від сучків. Висота сучків, що залишилися не повинна перевищувати 30 мм. Дрова можуть бути як в корі, так і без кори. Обдир кори допускається. Дрова приймаються партіями. Партія належить до приймання, у разі, якщо кількість дров в виборці, яка не відповідає вимогам Замовника, викладеним вище, складає не більш як 5 %. Правила обміру та обліку - згідно ДСТУ- 4020-2 та Додатку А ТУУ-00994207-005:2018.  

Якісні та технічні характеристики товару визначені з урахуванням реальних потреб територіальної громади та оптимального співвідношення ціни та якості.

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару /послуг/  робіт- замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки вони за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь