A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі дитячих спортивно-ігрових майданчиків, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 04.11.2022 13:58
Кількість переглядів: 302

У К Р А Ї Н А

УСТЬ-ПУТИЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі дитячих спортивно-ігрових майданчиків, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Усть-Путильська сільська рада

1.2. місцезнаходження  замовника: Чернівецька обл., с. Усть-Путила, вул. Центральна, буд. 50

1.3. Код ЄДРПОУ: 04418140

1.4.  категорія замовника: 1.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 - 37530000-2, Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:

відкриті торги з особливостями

UA-P-2022-11-04-001665-c.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 200 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 200 000,00  згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 р. № 1337-р «Про деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12. 2022 р.

Якісні та технічні характеристики товару визначені з урахуванням реальних потреб територіальної громади та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

(ДК 021:2015 - 37530000-2 Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор)

Назва предмета закупівлі

Дитячий спортивно-ігровий майданчик

Код ДК 021:2015

ДК 021:2015 - 37530000-2

Назва товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

ДК 021:2015 - 37530000-2 Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор

Кількість поставки товару

4 одиниці

Місце поставки товару

с. Усть-Путила, вул. Центральна, 51 Вижницький район, Чернівецька область; с. Мариничі, вул. Головна, 82 Вижницький район, Чернівецька область; с. Розтоки, вул. Н. Яремчука, Вижницький район, Чернівецька область; с. Підзахаричі, вул. Федьковича, Вижницький район, Чернівецька область.

Строк поставки товару

До 31 грудня 2022 року

 

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару /послуг/  робіт- замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки вони за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника.  

 

Технічні характеристики:

1. Обладнання для дитячих ігрових майданчиків та його складові частини повинні:

- відповідати віковій групі дітей, для якої вони призначені;

- бути такими, щоб ризик, передбачуваний у грі, був явним для дитини і щоб дитина могла його передбачати;

- забезпечувати доступ дорослих для допомоги дітям усередині обладнання;

- не допускати скупчення води на поверхні та забезпечувати вільний стік і просихання.

2. Конструкція обладнання має забезпечувати міцність, стійкість, твердість і просторову незмінюваність.

3. Наявність виступаючих елементів обладнання з гострими кінцями або крайками і шорстких поверхонь, здатних нанести травму дитині, не дозволяється.

4. Кінці болтових з'єднань, що мають виступ, повинні бути захищені, округлені. Металеві деталі повинні бути покриті полімерною плівкою/фарбою, яка запобігає корозії; інші деталі, виготовлені з дерева, полімерів, відшліфовані, пофарбовані екологічно безпечною фарбою, стійкою до впливу природних чинників.

5. Матеріали, що будуть використовуватися для виготовлення дитячих майданчиків, повинні бути безпечними. Всі опоряджувальні матеріали повинні бути сертифіковані в України і відповідати пожежним та санітарним нормам.

6. Товар повинен бути новим, непошкодженим, відповідної якості.

7. При виявленні виробничих дефектів у Товарі при його прийманні, а також при монтажі у період гарантійного строку виклик представника Постачальника обов’язковий і безкоштовний.

8. Строк усунення недоліків або заміна Товару (доукомплектування) Постачальником становить не пізніше 30 календарних днів з моменту виявлення недоліків Товару.

9. Так як усі конструкції будуть  бетонуватися у фундаментну основу то мають бути виготовлені з екологічно безпечного матеріалу, стійкого до перезволоження.

Гарантійний термін.

Строк гарантійного обслуговування на товар не менше 3 років.

У вартість обладнання мають бути враховані витрати на доставку обладнання в Усть-Путильську територіальну громаду за адресами що надасть Замовник та витрати на встановлення обладнання.

Найменування та технічні вимоги товару

№ п/п

Назва виробу, Зовнішній вигляд

Кількість

шт

Опис, параметри

1

Дитячий спортивно-ігровий комплекс

 

Фото примірного аналогу*

1

 Комплекс повинен являти собою конструкцію з металевого каркасу, до якого мають входити:

Шведська стінка, скалолазка з канатом, гімнастичні кільця, баскетбольне кільце, вежа, гірка, сходи, рахівничка, гойдалка.

Конструкція має бути пофарбована фарбою для зовнішніх робіт (акрилова фарба на водній основі, безпечна для використання дітьми). Металеві елементи повинні бути пофарбовані порошковою фарбою.

Конструкція повинна мати можливість кріпитися в бетонне покриття.

Розміри конструкції:

Довжина: не менше 3882 мм

Ширина: не менше 3376 мм

Висота: не менше 2890 мм

Висота гірки: не менше 1200 мм

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь