A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

РОЗ’ЯСНЕННЯ ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МЕШКАНЦІ УСТЬ-ПУТИЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ

Дата: 19.09.2022 09:08
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

Заступник начальника відділу обслуговування громадян №1 Іван Каптарь провів прийом громадян Усть-Путильської територіальної громади на віддаленому робочому місці працівника Пенсійного фонду. Отож мешканці гірського населеного пункту дізнались важливу інформацію та роз’яснення актуальних питань за місцем проживання, без потреби діставатися сервісного центру.

Представник Фонду поінформував горян про законодавчі засади пенсійного забезпечення та назвав головні чинники, які справляють вплив на визначення права на пенсію та її розміру. Наголосив на важливості набуття страхового стажу та детально роз’яснив умови його зарахування. Зазначив, що дбати про своє майбутнє потрібно завжди, навіть у складних умовах воєнного часу, для чого необхідно відстежувати персональну інформацію щодо накопичення страхового стажу та пильнувати за сплатою роботодавцем страхових внесків на вепорталі Пенсійного фонду України.

Акцентував увагу на доцільності використання зручних електронних сервісів, які дозволяють вирішити більшість пенсійних питань за допомогою персональних гаджетів не виходячи з дому. За виникнення потреби в роз’ясненнях будь-яких питань пенсійного забезпечення порекомендував звертатись до фахівців пенсійної служби дистанційно: за телефонами гарячих ліній, через програму відеозв’язку Skype, популярного мобільного сервісу  Viber, контакти яких разом з іншою актуальною інформацією розміщені на сторінці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області у мережі Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь