A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Цей День є особливою датою в календарі. Це — день сильних людей! День тих, кого не зламала доля та життєві обставини! День особливої уваги до незламних духом!

Дата: 03.12.2021 15:34
Кількість переглядів: 957

Щороку 3 грудня Україна, як і весь світ, відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Цим прогресивне людство засвідчує, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Що для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

На превеликий жаль, кількість людей з обмеженими фізичними можливостями з кожним роком зростає. Ці люди потребують нашої уваги і допомоги. Кожен з нас має глибоко усвідомлювати наскільки важливо для цих людей відчувати підтримку та піклування оточуючих.

Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть ті, хто потребують особливої допомоги і уваги.

Висловлюємо всім людям з інвалідністю свою повагу та захоплення, бажаємо оптимізму і впевненості в своїх силах, незламного духу, спокою і добра у серці, родинного затишку, заслуженої шани і вдячності людей!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь