Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Рятувальники попереджають: Необережність під час куріння!

Дата: 25.11.2021 10:00
Кількість переглядів: 966

Фото без опису

Рятувальники Вижницького району звертаються до громадян, з проханням бути обережним у поводженні з відкритим вогнем, не курити в ліжку чи в приміщенні, не кидати непогашені недопалки на землю чи узбіччя доріг, та не палити в нетверезому стані.

         За статистикою, основною причиною виникнення пожеж, особливо в холодну пору року, є необережність населення під час куріння.

         Особливо небезпечним є куріння у ліжку у нетверезому стані. Засинаючи, людина не відчуває як недопалок випадає з рук. Час тління цигарки складає від 4 до 10 хвилин, цього часу достатньо щоб загорілися предмети на які може потрапити недопалок. Оскільки більшість постільних речей виготовлені з легкозаймистих речовин, то при потраплянні на них запаленої сигарети, тління розпочинається майже одразу. Згодом воно переростає у пожежу. Під час пожеж спричинених палінням в ліжку більшість людей гине через отруєння чадним газом. На жаль, така ситуація повторюється із року в рік.

          Подібний      випадок    стався  і  в  с. Дихтинець   Вижницького району 19 листопада 2021року у житловому будинку громадянина Євинчука Миколи Омеляновича. В наслідок необережно кинутого недопалку, в коридорі на другому поверсі житлового будинку, сталася пожежа. В результаті пожежі загинув громадянин Онуфрейчук Констянтин Михайлович,   житель с. Дихтинець,  1979року народження. Саме в наслідок його необережних дій і сталася пожежа, завдано значних матеріальних збитків житловому будинку, в якому гостював загиблий, та обірвалося молоде життя винуватця пожежі.  

            Саме тому рятувальники  району вкотре звертається до мешканців краю – будьте обережні у поводженні з вогнем. Бережіть своє життя та життя   людей які Вас оточують.

 

Вижницький РВ ГУДСНС                                                                                                              України у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь