Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

«СТВОРЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО МЕДІА-ЦЕНТРУ «В РИТМІ СЬОГОДЕННЯ» - вже не ідея для нового проекту, а реальність.

Дата: 27.10.2021 15:30
Кількість переглядів: 1021

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

Громадські організації «Усть-Путильська сільська організація «Злагода» та «Усть-Путильська успішна молодь» активно працюють над реалізацією проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», який в Чернівецькій області реалізує ГО «Товариство Український Народний Дім в Чернівцях» у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE за підтримки #Агентства_США_з_міжнародного_розвитку (#USAID).

27 жовтня відбулася робоча зустріч активістів громадських організацій, які активно працюють над облаштуванням приміщення під даний Медіа-центр. Приємно відмітити, що керівництво Усть-Путильської громади як і її мешканці  в цілому дуже задоволені впровадженням даного проекту у нас в громаді.  Це свідчить про те, що і влада, і мешканці громади зацікавлені в конструктивному діалозі та комунікації між собою у медійному просторі, що стало можливим завдяки даному проекту. 

Тепер громадські організації зможуть за допомогою розмножувальної техніки, придбаної у рамках проекту, доносити об’єктивну інформацію про події в громаді до жителів найвіддаленіших її куточків.

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Злагода» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь