Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Громадська організація «Усть-Путильська сільська організація «Злагода» перемогла у грантовому конкурсі Українського Жіночого Фонду і починає втілювати проєкт «Згуртування жінок шляхом створення Жіночого клубу «Посмішка щасливої жінки»!!!

Дата: 22.09.2021 09:51
Кількість переглядів: 876

Фото без опису

Проєкт створили випускниці Академії Жіночого Лідерства (АЖЛ) Антоніна Скидан, Роксолана Григоряк, Ірина Полінчук та Валентина Мазуряк.

Фото без опису

У Жіночому клубі буде створено осередок кулінарної справи, в якому буде можливість готуватися до кулінарних шоу, заходів згуртування, майстер-класів, конкурсів кулінарного спрямування, душевних розмов за чашкою ароматної кави чи духмяного чаю з домашньою випічкою. Крім того, в цьому просторі буде можливість проводити різноманітні заходи, виходячи з потреб та побажань жінок.

Проєкт «Посмішка щасливої жінки» виконується випускницями АЖЛ, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (ДОБРЕ)». Реалізація проєкту стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агенство США з міжнародного розвитку. Усть-Путильська громада є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Ґлобал Ком'юнтіз (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст є відповідальністю ГО «Злагода» і не відображає точку зору УЖФ, NDI, Global Communities та USAID.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь