Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Громадська організація «Усть-Путильська сільська організація «Злагода» перемогла у грантовому конкурсі Українського Жіночого Фонду і починає втілювати проєкт «Згуртування жінок шляхом створення Жіночого клубу «Посмішка щасливої жінки»!!!

Дата: 22.09.2021 09:51
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

Проєкт створили випускниці Академії Жіночого Лідерства (АЖЛ) Антоніна Скидан, Роксолана Григоряк, Ірина Полінчук та Валентина Мазуряк.

Фото без опису

У Жіночому клубі буде створено осередок кулінарної справи, в якому буде можливість готуватися до кулінарних шоу, заходів згуртування, майстер-класів, конкурсів кулінарного спрямування, душевних розмов за чашкою ароматної кави чи духмяного чаю з домашньою випічкою. Крім того, в цьому просторі буде можливість проводити різноманітні заходи, виходячи з потреб та побажань жінок.

Проєкт «Посмішка щасливої жінки» виконується випускницями АЖЛ, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (ДОБРЕ)». Реалізація проєкту стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агенство США з міжнародного розвитку. Усть-Путильська громада є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Ґлобал Ком'юнтіз (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст є відповідальністю ГО «Злагода» і не відображає точку зору УЖФ, NDI, Global Communities та USAID.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь