A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Робоча зустріч керівництва та спеціалістів Департаменту фінансів Чернівецької ОДА, представників Головного управління ДПС у Чернівецькій області з представниками Усть-Путильської територіальної громади.

Дата: 10.09.2021 15:13
Кількість переглядів: 1173

Успішна громада – це основна мета не тільки представників апарату управління місцевої ради, це спільна робота всіх  жителів, які проживають на її території, і саме  досягнення такої мети ми відчули під час вчорашнього виїзду директора  Департаменту фінансів Чернівецької ОДА  Дякової Анжели Анатоліївни та спеціалістів відділів Департаменту,  начальника Путильської ДПІ Головного управління ДПС  у Чернівецькій області - Холівана Дмитра Івановича до Усть-Путильської територіальної громади.    

Метою візиту було надання практичної допомоги в частині планування та виконання місцевого бюджету громади, ознайомлення з роботою фінансових органів на місцях.

Питань дуже багато, а роботи ще більше, оскільки громада має статус гірського населеного пункту, а це додаткове навантаження на місцевий бюджет. Розгалужена мережа бюджетних установ потребує ефективних управлінських рішень, не завжди популярних кроків, але для досягнення мети без таких дій не обійтися.  Сподіваємося  що така зустріч дасть свої результати, і кваліфіковані спеціалісти  громади спільно з депутатами ради, підприємцями та керівниками установ знайдуть можливість досягти поставленої мети та створити успішну, самодостатню та спроможну громаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь