A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Програма USAID DOBRE підписала меморандум про співпрацю із Чернівецькою ОДА та громадами-партнерами!

Дата: 24.02.2021 10:00
Кількість переглядів: 562

23 лютого 2021 року Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) підписала меморандуму про співпрацю із Чернівецькою обласною державною адміністрацією.  Документ про взаємодію уклали за участі представників 10 громад, із якими Програма DOBRE співпрацюватиме на Буковині.

«Впродовж п’яти років наша Програма плідно працювала із громадами в різних регіонах України. DOBRE надавала матеріальну підтримку та експертну допомогу громадам, аби вони ставали ще більш успішними. Наш підхід у рамках Програми – дослухатися та радитися з партнерами, обговорювати їхні потреби і проблеми, аби потім спільно їх вирішувати. Я радий бути частиною цієї співпраці і дуже сподіваюся, що наш досвід сприятиме успіху ваших громад», – зазначив керівник Програми USAID DOBRE Браян Кемпл.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук подякував Агентству США з міжнародного розвитку за значний внесок у підтримку та розвиток місцевого самоврядування на Буковині.

«Хочу привітати наші громади з неймовірним успіхом – аж 10 громад області стали партнерами Програми DOBRE. Окрім фінансової допомоги, співпраця допоможе зрозуміти потенціал громади та інструменти для її розвитку. Навчання для цього – прекрасна форма взаємодії. Якщо футбольна команда мріє стати чемпіоном – вони запрошують найкращих тренерів. І я дякую програмі DOBRE, пану Браяну Кемплу, за це тренерство та бажаю, аби команда грала в унісон, досягаючи найвищих вершин у цьому чемпіонаті успішності та спроможності», – сказав Сергій Осачук.

Програма DOBRE працює з 2016 року у 7 областях України з 75 громадами-партнерами. USAID побачило успіхи громад і запропонувало ще 25-ти громадам із Запорізької, Чернівецької та Чернігівської областей доєднатися до Програми.  Технічна та фінансова допомога програми DOBRE спрямовується на місцевий рівень, спеціалісти програми разом із громадами працюють над ефективним управлінням ресурсами, підвищенням якості послуг, стимулюванням місцевої економіки та посиленням залученості громадян до прийняття рішень. Підвищення добробуту в громадах-партнерах, впровадження механізмів належного урядування – сприятиме пришвидшенню процесів децентралізації та поширенню успішних практик на інші громади.

Повне відео церемонії підписання меморандуму можна буде переглянути на ютуб-каналі DOBREпрактики.

Оригінал статті - на сайті Українського кризового медіа-центру: https://uacrisis.org/uk/chernivetska-oda?_utl_t=fb&fbclid=IwAR3EMzvLTiVpDzCctocNFXOVhC9E204dneCyvyf1Kgu0nEi1EWBDd5JBnNs


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь