A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Відбулося урочисте відкриття «Соціокультурного простору» Усть-Путильської ОТГ, створеного для особливих жителів громади!

Дата: 03.12.2020 14:13
Кількість переглядів: 937

Фото без опису

За підтримки ініціатив «Українського Народного Дому» в Чернівцях, 2 грудня 2020 року до Міжнародного дня людей з особливими потребами в Усть-Путильській ОТГ відбулося урочисте відкриття «Соціокультурного простору».

За повсякденною рутиною ми часто забуваємо про близьких та людей, які оточують кожного з нас, про їх потреби та бажання. І саме в моменти святкування маленьких свят та відкриттів – вони стають великою подією у житті людей, про яких не варто забувати ні на мить, які потребують особливої уваги та підтримки від суспільства!

Хочемо висловити слова подяки сім’ям та людям, які відвідали наше свято, адже без Вас його б не було! Щиро вдячні викладачам та учням Усть-Путильської ДМШ, працівникам культурної сфери Усть-Путильської ОТГ за високоякісну організацію свята та подаровані незабутні емоції.

Особливі слова подяки висловлюємо голові ГО «Злагода» Скидан Антоніні Олександрівні за організаційну та ідейну роботу по створенню «Соціокультурного простору» Усть-Путильської ОТГ.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь