A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Торгівля людьми, слід знати більше! В разі необхідності можна телефонувати на гарячу лінію з питань протидії торгівлі людьми за номерами 527 та 0800505501; звертатися в посольства країн за місцем перебування та у міжнародний благодійний фонд Карітас!

Дата: 31.07.2020 10:00
Кількість переглядів: 748

В рамках інформаційної кампанії щодо протидії торгівлі людьми 28 липня 2020 року  в Путильській районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості відбувся вебінар, на якому обговорили як не потрапити у трудове рабство.

Фото без опису

Фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Алла Горбан, заступниця  начальника відділу Путильського бюро безоплатної правової допомоги Тетяна Різак  та начальниця Путильського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олеся Гордей  спілкувалися з безробітними на тему «Торгівля людьми: ризики та стереотипи».            

Фахівці наголошували, що проблема торгівлі людьми залишається не вирішеною і нині, проте цьому можна запобігти. Вони розповіли учасникам вебінару як не стати жертвою цього тіньового бізнесу.

Учасники вебінару, обговорюючи форми торгівлі людьми, визначили головну причину цієї проблеми – безробіття.

Також порушили наступні питання:

-        причини трудової міграції громадян;

-        хто і де найбільше страждає від торгівлі  людьми;

-        подолання стереотипних уявлень пов’язаних з торгівлею  людьми тощо.

Начальниця Путильського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олеся Гордей зосередила увагу безробітних на тому, хто в першу чергу потрапляє в зону ризику і може бути жертвою торгівлі людьми. Гостя наголосила на заходах безпеки, особливо щодо персональних даних та документів особи.

Заступниця  начальника відділу Путильського бюро безоплатної правової допомоги Тетяни Різак  наголосила на юридичних послугах, які надають представниками бюро, роз’яснила спектр послуг потерпілим від торгівлі людьми.

В разі необхідності можна телефонувати на гарячу лінію з питань протидії торгівлі людьми за номерами 527 та 0800505501; звертатися в посольства країн за місцем перебування та у міжнародний благодійний фонд «Карітас»!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь