A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Шановні буковинці, щиро вітаємо Вас з наступаючим  святом світлого Христового Воскресіння і  закликаємо Вас дотримуватися  елементарних  правил пожежної безпеки і лихо обов’язково обмине Ваші домівки !

Дата: 02.04.2020 10:56
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

Дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки у церквах, надто  під час Великодніх свят, знаходиться під постійним контролем державного пожежного нагляду Путильського району. Особлива увага приділяється дотриманню правил пожежної безпеки під час проведення богослужінь.

Основні причини пожеж в церковних закладах пов’язані з порушенням правил пожежної безпеки. Передусім – правил експлуатації електромереж. Наприклад, монтаж та експлуатація тимчасових електромереж досить поширені недоліки на релігійних об’єктах. Багато церков і молитовних будинків не забезпечені достатньою кількістю первинних засобів пожежогасіння, насамперед, вогнегасниками, або ж наявні там уже технічно застаріли чи іноземного виробництва, що, до того ж, не пройшли сертифікацію в Україні. Надалі залишається відкритою проблема забезпечення таких об`єктів автоматичними системами оповіщення про пожежу та їх обслуговування, що дозволяє вчасно виявити стихію, а відтак і ліквідувати з найменшими втратами для релігійної громади. На жаль, у переважній більшості усунення недоліків священики ставлять на останній план, однак мало хто з них розуміє: такі зволікання можуть призвести до не передбачуваних наслідків, адже дані споруди відносяться до категорії об’єктів із масовим перебуванням людей. Таким чином може статися непоправне. А храми горять і через просту безпечність парафіян. Коли прийдеш до церкви, то часто можна бачити як щойно погашені свічки, іноді ще з тліючим гнітом, складають до картонного ящика, що може призвести до виникнення пожежі.   

Шановні буковинці, щиро вітаємо Вас з наступаючим  святом світлого Христового Воскресіння і  закликаємо Вас дотримуватися  елементарних  правил пожежної безпеки і лихо обов’язково обмине Ваші домівки  і свята не затьмаряться бідою та матеріальними втратами.

 

Путильський РС Управління ДСНС

України  у Чернівецькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь