A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Проведення інформаційно-роз»яснювальної роботи серед підприємців, діяльність яких пов»язана з харчовими продуктами 17.09.2019

Дата: 17.09.2019 18:42
Кількість переглядів: 510

Менеджером з адміністративних питань Центру економічного зростання Усть-Путильської громади проведено інформаційно-роз»яснювальну роботу серед підприємців, діяльність яких пов»язана  з харчовими продуктами:  «З 20 вересня 2019 року настає кінцева дата, коли система безпеки харчової продукції НАССР має бути впроваджена на всіх українських підприємствах. Це стосується і малих потужностей, діяльність яких так чи інакше пов'язана з харчовими продуктами.  За невиконання Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» штраф для юридичних осіб складатиме 30 мінімальних заробітних плат, для фізичних осіб – 15, а ще - зупинення роботи потужностей.". Тому ми інформуємо кожного підприємця про ці зміни!

Детальніше про ці зміни можна дізнатися з інформаційних матеріалів, які знаходяться в  Центрі економічного зростання Усть-Путильської ОТГ за адресою: село Усть-Путила вул. Центральна,50 ІІ поверх.

 

Підготовлено Центром економічного зростання Усть-Путильської ОТГ в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення  для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом  та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»  Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»

 

ДОВІДКОВО: Центр економічного зростання Усть-Путильської об'єднаної територіальної громади створено за підтримки ЄС в межах проекту "Різні громади - спільні рішення" 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь