A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Який бізнес відкрити

Дата: 25.04.2019 14:34
Кількість переглядів: 2078

Фото без описуДумаєте який бізнес відкрити? Проект ЛІНИВІ І БАГАТІ підібрав з інтернету цікаві і прибуткові бізнес ідеї.

1. Виготовлення і продаж трав’яного чаю
Трав’яні чаї – це натуральний природний продукт, що набирає популярність щодня. На виробництві чайного напою в пакетиках можна побудувати прибутковий бізнес. По-перше, потрібно визначити, які рослини дозволено додавати в чай. До найпопулярніших відносять м’яту, смородину, мелісу, ромашку, календулу. Для запуску міні-заводу необхідно придбати спеціалізовану виробничу лінію, бажано автоматичну. Такі агрегати здатні виробляти до 150 пакетиків чаю в хвилину. Потрібно зайнятися пошуком постачальників сировини. Сьогодні існує величезна кількість компаній, що пропонують до продажу різні лікарські трави вже в готовому, сухому вигляді. Також за допомогою можна звернутися до сільських жителів. Виробничий цех повинен бути обладнаний відповідно до вимог державних органів: особливу увагу варто приділити монтажу систем вентиляції, каналізації, водопостачанні, електропостачанні. В якості каналів збуту можуть виступати аптечні пункти, чайні магазини, інтернет-майданчики. Окупність цієї бізнес ідеї не швидка: всі витрати покриються не раніше, ніж через рік.

 

2. Виробництво гіпсових виробів
Деталі інтер’єру з гіпсу користуються величезною популярністю. На виготовленні карнизів, декоративних колон можна побудувати прибутковий бізнес. Виробничий цех обладнується в промисловій зоні. Звичайно, гіпс – це екологічно чистий матеріал але все ж при виготовленні виробів з нього виділяється певна частка шкідливих речовин. Тому необхідно працювати з використанням масок, які захищають дихальні шляхи. Для початку необхідно придбати формувальну камеру і сировину (сам гіпс різного класу, полімери для виготовлення форм). Потрібно забезпечити постійний доступ до чистої води, без якої робота неможлива. Також слід подбати про наявність спеціалізованого інструменту і набрати штат кваліфікованих співробітників. Продавати готову продукцію можна за допомогою рекламних оголошень або уклавши договір з великими будівельними супермаркетами.

 

3. Перевезення вантажів: прибутковий бізнес
Бізнес по організації вантажоперевезень не може бути неприбутковим. Адже в будь-якому, навіть найменшому населеному пункті завжди є потреба в доставці вантажів: будь то продовольчі і непродовольчі товари або ж доставка будматеріалів. На відміну від бурхливих 90-х років, сьогодні займатися цим бізнесом не небезпечно. Рік від року спрощується і здешевлюється доставка вантажів, зростає число потенційних клієнтів. Все це позитивно позначається на розвитку даної сфери послуг. Перш ніж реєструвати компанію, слід визначитися, яким видом вантажоперевезень ви збираєтеся займатися. Чи будуть це послуги, що надаються населенню, такі як: перевезення меблів, габаритної побутової техніки, допомога при переїздах або ж послуги, що надаються оптовим складам, базам, промисловим підприємствам, магазинам. Від цього залежить вибір автотранспортних засобів і організаційно-правової форми створюваної Вами компанії. Важливим етапом в організації компанії з вантажоперевезень є формування штату працівників. Пам’ятайте, кількість необхідних Вам водіїв залежить від кількості машин і графіка, за яким Ви будете працювати. Якщо планується цілодобова робота, то на одну машину потрібно до трьох водіїв. Для обслуговування транспорту необхідний і автомеханік. Займатися організацією роботи, оформленням замовлень повинні диспетчери. Їх кількість залежить від числа автомобілів і спектру послуг. Початкові інвестиції повинні бути вкладені в якісний автотранспорт. Економлячи на покупці машин, можна зробити помилку, при регулярному використанні вже через п’ять років вони розваляться. Найнадійнішим вантажним транспортом вважаються марки Mercedes, Peugeot, Ford, Hyundai.
Купляючи транспорт, можна піти й іншим шляхом:
1. Оформити покупку автомобілів в кредит з початковим внеском в розмірі 20-30% від їх вартості.
2. Придбати авто в лізинг з авансовою оплатою 10-20% від вартості.
3. Орендувати автотранспорт разом з водіями.

 

4. Шиномонтаж
Неймовірне зростання кількості автотранспорту обумовлює зростальну потребу в послугах шиномотажу. Саме тому бізнес ідеї по організації цього виду послуг є досить перспективним і прибутковим. Самим популярним в наш час є організація бізнесу на основі франчайзингу. Маючи достатній початковий капітал для придбання франшизи, ви тим самим максимально полегшите справу для старту бізнесу. Франчайзингові компанії нададуть вам не тільки все необхідне обладнання і приміщення, бізнес-план, забезпечать рекламою але і порекомендують найвигідніше для бізнесу місце розташування. Вам буде дано персональний інтернет-сайт, який, завдяки оптимізації, вже через три місяці займе певне місце в мережі. Так проблема залучення клієнтів виявляється повністю вирішеною. В випадку, якщо Ви вирішуєте все організовувати власними силами, зверніть увагу на розташування Вашої фірми. Оптимальним буде перебування поруч з АЗС, поблизу великої магістральної розв’язки, великим гаражним кооперативом. Придбати все необхідне обладнання найвигідніше в лізинг. В цьому випадку вам не потрібно брати в банку величезний кредит для започаткування власної справи. Для ведення бізнесу буде потрібно найняти двох кваліфікованих працівників і бухгалтера (якщо ви не зможете самі вести бухгалтерію). Для підвищення прибутковості бізнесу можна розглянути можливість надання таких додаткових послуг, як: мобільний і вантажний шиномонтаж, організація авто мийки та автостоянки, а також відкриття магазинів автозапчастин. Це – перспективний бізнес зі стабільним доходом, яким при вмілій організації не загрожує банкрутство.

 

5. Вирощування гороху
Бізнес ідеї на вирощуванні гороху хоч і сезонні, але стабільно прибуткові, що не вимагає значних вкладень і особливих умов. Вирощувати горох можна на звичайній дачній ділянці. Гороху не страшні холоди. Тому сіяти його можна відразу ж після того, як зійде сніг, у кінці квітня. Щоб захистити посів від птахів і комах, ділянку можна покрити сіткою або прозорим поліетиленом. Якщо ви живете не в районах, де часто йдуть дощі, краще встановити зрошувальну систему, яка б працювала всю ніч. Перший врожай знімають через 40 днів. Щоб збір врожаю тривав до трьох місяців, слід знати, що існують ранні, середньостиглі та пізні сорти бобового представника. Реалізовувати вирощений урожай Ви можете на ринку. Якщо ж ви займетеся вирощуванням гороху у великій кількості, то продавати його можна, уклавши договори з магазинами або здавати оптовикам.

 

6. Електромонтажна фірма
Сучасна людина вже не може уявити своє життя без електрики. Будь-які перебої в електропостачанні відразу ж стають проблемою для людей. Ремонт квартири і в’їзд в нове житло, як правило, супроводжуються електромонтажними роботами. Придбання нової електропобутової техніки також вимагає професійного обслуговування. Тому послуги кваліфікованого електромонтера завжди потрібні. Якщо Ви задумаєтеся над можливістю заробітку шляхом надання електромонтажних робіт, можна піти двома шляхами: Працювати індивідуально в приватному порядку. І працювати з великими замовниками, з підприємствами. Не забудьте і підшукати недорогого оптового постачальника електротоварів. В кошторис витрат слід закласти і ведення рекламної компанії. Найпростішим рішенням буде розміщення реклами на службовому автомобілі. Дієва завжди і реклама в газетах у вигляді друкованих листівок, розповсюджуваних по поштових скриньках і в магазинах електротоварів. Не забувайте про інтернет: спеціальних сайтах і форумах. Електромонтажна фірма при правильній організації стане прибутковим бізнесом.

 

7. Йогурт-бар
Попит сучасної людини до здорового способу життя, здорового харчування пояснює незвичайну популярність йогурт-барів. Чим же приваблюють споживачів нові заклади громадського харчування і нові продукти? На відміну від висококалорійного морозива, калорійність нового делікатесу в 2-3 рази нижче, ніж у морозива пломбір. Безсумнівна корисність нового продукту. Як наповнювачі використовуються виключно натуральні продукти: ягоди, фрукти, мюслі. Порція замороженого йогурту – це насичення вашого організму життєво необхідними вітамінами і мінералами. Світові обсяги щорічних продажів цього продукту оцінювалися в $ 2 млрд. Підприємці, які вже працюють у цій сфері, радять: починати краще з квітня, тоді в найактивніший сезон – літо, ви зможете вийти на хороші обсяги продаж.

 

8. Магазин прозорого взуття
Трендом річної моди 2017 року є казково красиве прозоре взуття. Вперше ми почули про неї в 2011 році від Крістіана Лабутена. Нинішньої осені модники вже красувалися в прозорих черевиках для дощової погоди. Незвичайно елегантне і жіночне взуття привертає до себе перш за все можливістю гармонійно поєднувати її з одягом будь-якого кольору за допомогою різних шкарпеток. Абсолютно надзвичайно виглядають туфлі на прозорій платформі, що створюють ефект польоту в повітрі. Саме тому відкриття магазину такого взуття може стати дуже прибутковим бізнесом. З сучасними технологіями перспективні бізнес ідеї можна реалізувати навіть без початкового капіталу, розміщуючи рекламу в соціальних мережах. Наступним етапом може стати організація інтернет-магазину. Прозоре взуття – це новинка на ринку і в цьому буде ваша перевага.

 

9. Полістіролбетон
Полістіролбетон – це перспективний інноваційний будматеріал, який представляє собою легкий матеріал на основі цементу і спученого наповнювача. Новий будівельний матеріал характеризується легкістю, довговічністю, незвичайною міцністю. Його застосовують в конструкціях будівель, в перегородках, в якості тепло- і звукоізоляційного матеріалу. З нього виробляються будівельні блоки. Використовують його в монолітному будівництві. В Канаді, Німеччині та Франції більшість будинків будується з полістіролбетону. Виробництво нового матеріалу нескладне – воно схоже з виробництвом бетону. Розчин цементу змішується з гранулами полістиролу, потім розливається по формах і залишається для схоплювання. Таке виробництво дуже вигідно для приватних будівельних компаній, що займаються будівництвом невеликих будинків. Це серйозна альтернатива традиційним будівельним матеріалам.

 

10. Магазин надувних меблів
Надувні меблі з кожним днем стають все більш популярними. Це пояснюється тим, що, вони є зручними і візуально привабливими, доступними за ціною і багатофункціональними. Їх можна використовувати не тільки в будинку але і в будь-якому іншому місці, навіть на природі. Вони не займають багато місця, а тому легко зберігати вдома і перевозити. Навіть великогабаритні надувні дивани легко здуваються і поміщаються в невеликий чохол. Для їх перевезення не потрібно наймати спеціальний транспорт і бригаду вантажників. Якщо традиційні дерев’яні меблі поламаються, потрібно платити за послуги професійного майстра. Полагодити ж, тобто заклеїти місце пробою надувних меблів, зможе будь-яка жінка, скориставшись прикладеним до виробу ремонтним комплектом. Що важливо: надувні меблі не деформуються. Зручні і матеріально вигідні для оснащення квартир, що здаються в оренду. Тому продаж такого роду товарів може стати хорошим постійним джерелом доходу. Якщо ви не ризикуєте відразу відкривати стаціонарний магазин, можете спробувати почати бізнес з організації відділу в супермаркеті або ж здавайте окремі екземпляри меблів на реалізацію в магазини. Альтернативним варіантом може стати відкриття інтернет-магазину надувних меблів.

 

 

11. Встановлення полімерних басейнів
Басейни з поліпропілену – це інноваційний підхід до будівництва басейнів для дач, готелів, оздоровчих центрів. Сучасні полімерні басейни – вдала альтернатива звичним традиційним басейнам, так як вони володіють багатьма перевагами: довговічність (розраховані до 50 років служби); легкість виготовлення та монтажу; екологічна безпека; стійкість до температурних перепадів (від -40 ° С до + 50 ° С); стійкі до впливу, хлору і інших знезаражувальних хімічних речовин (з огляду на це характеризуються високою гігієнічністю); ремонтопридатність. Дешевизна сучасних матеріалів робить ці вироби доступними для більшої частини населення. Установка такого басейну у заміського котеджу, на дачі – вже не розкіш. Тому бізнес по установці полімерних басейнів – вельми перспективний і прибуткова бізнес ідея.
Існує два варіанти заробітку:
1. Виробництво пластикових басейнів і їх монтаж.
2. Монтаж готової продукції.
Другий варіант менш витратний. Для його втілення потрібно налагодити контакти з виробниками і займатися виключно монтажем виробів на території замовника. При чому і в цьому випадку можна полегшити собі життя, уклавши співробітництво з будівельною бригадою, яка буде займатися безпосередньо підготовкою місця для монтажу. Отримати додаткові дивіденди можна, надаючи посередницькі послуги. Якщо ви організуєте власне виробництво полімерних басейнів, то майте на увазі, що з кожним днем підвищується попит на полімерні ванни і полімерні вставки в ванни.

 

12. Продаж майнінг-ферм
Криптовалюта сьогодні у всіх на устах: експерти розповідають про високу прибутковість вкладення коштів в біткойни, багато діляться інформацією, що її можна добувати на спеціальних фермах. Але практично ніхто не знає, як це насправді працює і як сконструювати «ферми» з видобутку криптовалюти. Тому на дошках оголошень типу ОЛХ з’явилися несподівані пропозиції – з продажу готових ферм для майнінгу криптовалют. Це вже діючі підприємства, що знаходяться в окремих приміщеннях або складаються тільки зі спеціальних пристроїв різної потужності. Вартість подібних ферм під ключ коливається в районі 2000 – 5000 доларів. Яка ж прибутковість подібних вкладень і чи окупляться вони? Пошукавши в інтернеті скільки коштують запчастини на ферму, можна зробити висновок, що продавці роблять націнку близько 80% – 150%. Тому якщо ви знаєте, як робити майнінгові ферми, і зможете довести куплене обладнання до робочого стану, то можете легко заробити на ажіотажі. Для цього необхідно вкласти кошти тільки в покупку комп’ютерної техніки, а також проінвестувати особистий час в переговори з потенційними покупцями. Чому другий пункт важливий? Просто ваші покупці не будуть знайомі з цією справою, а значить процес продажу може затягнутися. Але якщо ви наберетеся терпіння, то прибуток не змусить себе ждати.

 

13. Ортопедичний салон
Як виглядає робота сучасної людини? Сидяча за комп’ютером або стояча протягом довгого часу, а може бути, весь день людина проводить за кермом? У будь-якому випадку наше тіло страждає і тим самим отримує різні захворювання. Саме тому ортопедичні товари, користуються все більшим попитом, як і будь-які товари для здорового способу життя. Тому варто звернути увагу на такі ідеї для відкриття власного бізнесу. З чого почати? Варто визначитися з асортиментом. Краще, якщо ви сконцентруєтеся на одному якомусь товарі, наприклад, ортопедичні устілки і корсети для постави або ортопедичні товари для вагітних. В цьому випадку ви швидше знайдете свого покупця, а також витратите менше коштів на придбання товару для продажу.

 

14. Коворкінг для мам
Робота на дому і фрілансом вже нікого не здивуєш. Ці способи заробітку міцно увійшли в наше життя разом з поширенням інтернету. Завдяки всесвітній мережі кожен може заробляти, не виходячи з дому. І цим активно користуються мами в декреті, які не тільки хочуть відволіктися від домашньої рутини але і заодно – заробити. При цьому з дому працювати важко: все-таки маленькі діти потребують постійної уваги та догляду. Але і для таких мам існує вихід з положення – спеціальний коворкінг. В цих робочих просторах продумані всі дрібниці для комфортного проведення часу дітей: няня, іграшки, кухня. А також відмінні умови для роботи для мам: доступ до високошвидкісного інтернету, зручний стіл і інші принади. При цьому подібний бізнес ще не встиг розростися по просторах нашої країни, а значить і у Вас є шанс зайняти нішу в своєму місті. С чого почати? У цьому бізнесі найголовніше – це приміщення. Потрібно, щоб воно було великим за площею і багатофункціональним, оскільки коворкінг повинен вмістити в себе і дітей і дорослих. При цьому пам’ятайте, що у вас буде по факту дитяча кімната, яка повинна відповідати стандартам, обладнана дитячими санвузлами і мати пожежний вихід. Крім того, вибране Вами приміщення повинно бути зручно розташоване. При цьому можете відкритися не в центрі, а в спальному районі, а значить є реальна можливість істотно заощадити на оренді. Знайшли потрібне приміщення? Тоді приступайте до ремонту: інтер’єр повинен бути зручним і приємним, щоб радувати дітей і не відволікати від роботи їх батьків. Ось Ваш коворкінг і готовий, залишилося заповнити його відвідувачами. Тому не шкодуйте сил на просування в соціальних мережах і співпрацю з мамами-блогерами. Також варто спробувати потрапити в місцеві ЗМІ, так як проект все-таки соціальний і суспільно корисний.

 

15. Виготовлення і продаж дров
Не дивлячись на розвиток технологій, дров’яні печі і каміни продовжують своє існування в багатьох приватних будинках. Тому дрова – порубані на частини, користуються стабільним попитом. Бізнес по виготовленню дров є сезонним, оскільки заготівлю стовбурів роблять взимку. Продавати ж дрова можна цілий рік, пік попиту припадає на холодну пору року. З чого почати? Потрібно розуміти, що не можна просто заїхати в ліс і рубати дерева. У цьому випадку вас чекає кримінальна відповідальність. Тому варто почати з того, щоб укласти договір з лісництвом. Але найбільш дешевий варіант – це домовитися з лісопильною фірмою і купляти у них неліквідні стовбури за низькою ціною. Подібні дерева не підійдуть для розпилу під дошки але цілком згодяться на дрова. Для заготівлі знадобиться близько шести чоловік: двоє – розпилюють стовбури або валять ліс, ще пара робочих – ділять дерево на частини, інші – пакують дрова. Дальше заготовлені дрова відправляють на сухий опалювальний склад і вже звідти реалізовують протягом всього року. Як налагодити збут? Ви можете запропонувати товар в великі торгові мережі, на виїздах з вашого населеного пункту, також можна розвішувати оголошення про продаж дров у приватних селищах.

 

16. Робот садівник
В століття високих технологій роботи входять абсолютно в усі сфери нашого життя. Добралися ці машини і до наших садових ділянок. Креативний інженер-винахідник з Америки створив унікального робота-садівника, який може без втоми 24 години на добу займатися на городі, знищуючи бур’яни і даючи свободу культурним рослинам. Втручання людини в роботу не потрібно. Робота просто поміщають на обгороджену ділянку і він приступає до своїх обов’язків. Повільно просуваючись по землі, машинка зрізує бур’яни і обходить стороною інші культури. Функціонує агрегат за допомогою сонячних батарей, тобто заряджається він самостійно. Цей працьовитий працівник, який не знає втоми, обійдеться покупцям приблизно в 250 доларів. Надалі планується його модернізувати, розробити додаток для синхронізації зі смартфоном.

Бізнес ідеї:

 

 

Підготовлено в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення  для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом  та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»  Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»

 

ДОВІДКОВО: Центр економічного зростання Усть-Путильської об'єднаної територіальної громади створено за підтримки ЄС в межах проекту "Різні громади - спільні рішення" 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь