A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Як можна заробити якщо ти домогосподарка. Способи заробітку

Дата: 28.03.2019 14:02
Кількість переглядів: 689

Заробіток для господинь

Фото без описуРукоділля. Шиття, в'язання, вишивка — приємні жіночі хобі, які мало хто розглядає як джерело доходу. Насправді, це прекрасна ідея, як заробити домогосподарці. Розпитайте знайомих, що їм хотілося б носить або чим прикрасити будинок. Призначте ціни на продукцію, визначте ринок збуту (а краще відразу знайдіть замовників). Якщо ж відчуваєте, що НЕ дотягуєте до високої планки, вдоскональте свої вміння за допомогою відеоуроків.

          Вирощування пряних трав А як заробити, якщо ви — домогосподарка без особливих навичок і хобі? Вирощування пряних трав — модний тренд, який стає все популярнішим. Не обов'язково володіти власним садом або городом, грядку можна влаштувати навіть на підвіконні в квартирі типової багатоповерхівки. Базилік, кріп, рукола, петрушка, орегано, чебрець, естрагон, м'ята, розмарин — компоненти для ароматного салату, гарніру або десерту. Вони ростуть в гідропоніці і добре продаються прямо в пластикових одноразових горщиках. Ціна одного горщика зазвичай становить від 100 гривень.

          Випічка на замовлення. На свята або по буднях, домашня випічка завжди користується попитом. Однак не все жінки мають у своєму розпорядженні достатньо часу і вмінь. Якщо з дріжджовим і листковим тістом у вас все добре, а торти «Прага» та «Наполеон» виходять як в ресторані — знайдіть себе замовників.

Заробіток для відповідальних

Фото без описуДогляд за дітьми. Часто буває, що саме народження дітей робить жінку домогосподаркою. Якщо у вас добре виходить організувати режим дня своєї дитини, вам в радість розвиваючі ігри та довгі прогулянки, то, швидше за все, ви зможете позайматися і з малюком подруги або сусідки. У перспективі можна навіть розглянути варіант приватного дитячого садка у себе вдома. Погодьтеся, це хороший спосіб, як можна заробити домогосподарці з маленькою дитиною.

            Вигул собак — ще одна можливість поповнити сімейний бюджет. Звичайно, для цього потрібно любити тварин і вміти з ними поводитися. Проблема вигулу собак актуальна для тих, чия робота пов'язана з частими відрядженнями. Клієнтів можна знайти в соціальних мережах, у тематичних групах.

             Ви можете освоїти популярну професію — майстра з нарощування вій, фахівця з манікюру або воскової депіляції. Пройдіть короткострокові курси і пропонуйте свої послуги знайомим. Для цього не потрібно спеціально обладнане приміщення. Влаштувати салон краси можна і вдома.

Заробіток без спеціальних навичок

Фото без описуПродажі. З'являється все більше партнерських програм, спільних покупок, дропшиппінг (посередництво між виробником і покупцем). Якщо ви маєте комерційну жилку — дійте. Можна продавати в мережі одяг для всієї родини, косметику, товари повсякденного попиту і отримувати за це відсотки.

        Ще одна ідея: запостіть в соцмережах і влаштуйте спільний марафон із схуднення. Як показує практика, такі марафони зараз надзвичайно популярні і викликають інтерес. Нехай участь у марафоні буде платною: переможець отримає грошовий приз, а ви — винагороду за організацію.

         Блогерство. У світі справжній бум соцмереж і блогів, вони є ще одним способом як заробити домогосподарці вдома. Якщо ви любите готувати і красиво сервірувати страви, то спробуйте себе в ролі фуд-блогера. Складайте рецепти і публікуйте покрокові майстер-класи з приготування їжі. Звичайно, спочатку блог буде приносить більше задоволення, ніж грошей, проте згодом можна непогано його розвинути та монетизувати.

А ось і десятий спосіб, як заробити домогосподарці без спеціальних навиків: шукайте на біржах фрілансу запит на послуги транскрибатора(розшифровщика аудіофайлів). Потрібні тільки увага, посидючість і мінімальний рівень грамотності.

Отже, вам запропоновано 10 ідей як заробити гроші домогосподарці. Не сидіть склавши руки, і тоді ви зможете дозволити собі набагато більше!!!

  Вірте в себе, будьте заповзятливими — і у вас все вийде!

 

 

Підготовлено в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення  для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом  та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»  Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь