A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Знаки Зодіаку в бізнесі

Дата: 13.03.2019 15:37
Кількість переглядів: 1325

Багато захоплюються гороскопами люди вважають, що від знаку зодіаку людини може залежати практично всі. І характер, і схильність до певної лінії поведінки, і особисте життя, і професійна діяльність. Слідуючи цій логіці, і можливості в бізнесі у людей різних знаків зодіаку будуть різними. Отже, різним знакам астрологи рекомендують починати свій бізнес у різних сферах, в яких саме - далі в статті. (Не слід після прочитаного кидати вже розпочату справу, якщо ця інформація не співпаде з реальною дійсністю, це всього лише рекомендації для любителів астрології)

Овен. Як відомо, самий впертий знак. І йому більше всього підійде банківська справа, різні операції з валютою і цінними паперами. Також удача буде супроводжувати в будівництві доріг, транспортних перевезеннях (і транспортній сфері в цілому), продажі спиртний продукції, кондитерських виробів, оптики і оптичних приладів.

Будьте обережні в оренді та обміні житла, реалізації хімічних продуктів, посуду, виробів з хутра, морепродуктів.

Телець. Цьому знаку підійде сфера будівництва, ріелторська діяльність, продаж продукції для ремонту будинків і квартир, дизайнерські компанії, косметичні центри і салони краси, виробництво стильного одягу і ювелірних прикрас. Рекомендується також туристичний та готельний бізнес, розведення тварин, автосервіс, організація світських заходів. Не варто займатися хімічним виробництвом, продажем медикаментів, відеотехніки і охоронним бізнесом.

Близнюки. Відмінно складаються справи в сфері ЗМІ - журналістика, рекламна діяльність, довідкові служби, засоби зв'язку. Також сприятливий бізнес на модному одязі, модельних агентствах, хімічна сфера, супермаркети. Зона ризику - сантехніка, будівництво доріг, ремонт меблів, продаж килимів.

Рак. Безперечний успіх в організації різних аукціонів, бізнес на антикваріаті, обладнанні для торгівлі, м'яких іграшках, холодильних камерах. Відмінно підійде сфера фінансів, зміст ресторану чи готелю, сфера дизайну та фотографії. Будьте обережні в гральному бізнесі, реалізації спиртних напоїв, перукарні діяльності.

Лев. З легкістю підуть справи в реалізації ювелірних виробів, автомашин та запчастин до них, автопрінадлежностей, алкогольної продукції, косметики, відео і аудіотехніки. Будьте завбачливі зі зброєю та боєприпасами, розведенням тварин, медициною, ритуальними послугами і охоронною діяльністю.

Діва. Добре підійде виробництво постільної білизни, сумок, валіз, заготівля продуктів. Ви будете успішним власником фірми з продажу нерухомості, обчислювальної та розмножувальної техніки, годинників, чистячих і миючих засобів. Сприятлива сфера перекладу. Не варто створювати бізнес на взуття, ялинкових прикрасах, спиртних напоях, тютюнових виробах, парфумерії.

Ваги. Світить удача в творчій діяльності - шоу бізнес і мистецтво, а також у журналістиці, ювелірній справі, готельному та рекламному бізнесі, виробництві годин. Рекомендується охоронно-розшукова сфера, юстиція, охорона здоров'я. Несприятливі сфери визначає завжди сам і вкрай рідко помиляється.

Скорпіон. Сприятливо будуть йти справи в політиці, сфері безпеки, журналістиці, банківській справі, рекламної діяльності, продажу зброї і боєприпасів, меблів, дитячих товарів. Також комерційні операції з шкіряними виробами, рахунковими машинами, навчальними посібниками. Зона ризику - автосправа в будь-якому прояві, перукарні, алкогольна продукція та наркотичні речовини. Стрілець. Удачливі в коммивояжерство, брокерство, медицині, страхуванні, сфері зв'язку та інформації, модельному бізнесі. Будьте обережні в операціях з сировиною, паливно-мастильними матеріалами, транспортній сфері та збройовому бізнесі.

Козеріг. Будуть мати успіх у сфері архітектури, сільського господарства, будівництва, видобутку та переробці сировини, продажу спорттоварів, сантехніки. Все, що пов'язано з житлом і ремонтом, автомобілями, землею так само сприятливо. Мало шансів на успіх у виробництві й реалізації піротехніки і вибухівок, тютюнових виробів, іграшок, розведенні рослин і тварин.

Водолій. Рекомендується бізнес на перевезенні меблів і великогабаритних товарів, змісті пансіонатів і санаторіїв, реалізація спортивного одягу, книг, музичних інструментів, тренажерів, продаж сільгосптоварів. Рідко мають успіх у гральному бізнесі, банківській сфері, продажу посуду.

І, нарешті, Риби. Прекрасно йдуть справи в роботі з іноземною валютою, організації рекламних компаній, видавництв, казино, готелів, сфері подорожей, туризму, продажу світлотехніки, біжутерії, миючих засобів. Не рекомендується автобізнес, металургія, будівництво.

               Також любителі астрології приділять увагу кольору, в який слід оформляти особистий кабінет, офіс, вітрини та інше. Кожному знаку найбільш сприятливо супроводжує в бізнесі певний колір: Овен - бірюзовий, Телець - зелений і жовтий, Близнюки - жовтий, Рак - рожевий, Лев - рубіновий і темно-коричневий, Діва - коричневий, Терези - чорний, Скорпіон - фіолетовий, Стрілець - фіолетовий і синій, Козеріг - відтінки блакитного, Володею - синій, Риби – блакитний та білий.

 

 

 

Підготовлено в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення  для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом  та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»  Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь