A A A K K K
для людей із порушенням зору
Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

Телетрейд: "Синхронна торгівля" — досвід професіоналів на службі у інвесторів

Дата: 07.03.2019 15:50
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

Маючи заощадження, люди задаються питанням: як не тільки зберегти свій капітал, але й примножити його. Депозит в банку — досить ризикований крок, а процентна ставка настільки мізерна, що весь дохід "з'їдає" інфляція

Інвестування — це реальна можливість змусити гроші працювати на себе. І в такому випадку фінансові ринки — ідеальне рішення. Фахівці групи компаній Телетрейд пропонують своїм клієнтам послугу "Синхронна торгівля", яка стає паличкою-виручалочкою для тих, кого приваблюють фінансові ринки, але заглиблюватися у всі нюанси і займатися трейдингом самостійно немає часу або можливості.

Дві сторони "Синхронної торгівлі" — інвестиційного проекту ГК Телетрейд

Сама назва проекту говорить про те, що досвідчений трейдер і інвестор синхронно рухаються до своєї мети — прибутку. Система "Синхронної торгівлі" в TeleTrade полягає в тому, що досвідчений трейдер здійснює угоди, які автоматично копіюються на рахунок інвестора. При цьому вони обидва отримують вигоду від такої співпраці. Інвестору немає необхідності занурюватися у вивчення трейдингу і приймати рішення по угодах. Йому досить спостерігати і контролювати, щоб у критичній ситуації призупинити операцію. Інвестори легко можуть вибрати досвідченого трейдера для перспективного співробітництва в рейтингу на сайті брокера Телетрейд.

Для трейдера "Синхронна торгівля" також вигідна. Він отримує комісійну винагороду від копіювання його угод інвесторами. І чим вище його позиція в рейтингу, тим вищий ліміт підключення інвесторів, а отже — більше заробіток. Успіх трейдера гарантує інвесторам високий стабільний пасивний дохід

Краща характеристика послуг Телетрейд — відгуки клієнтів провідного брокера

Нові технології і роботизація не пройшли повз фінансові ринки. Багато досвідчених трейдерів створюють спеціальні торгові алгоритми (роботи), які дають добрий прибуток. Такі роботи нарівні з трейдерами є учасниками проекту "Синхронна торгівля". Довіра до цих програм зростає, завдяки їх незаперечним перевагам, таким, наприклад, як відсутність людського фактора — емоції, втома, жадібність, азартність або надмірна обережність роботу невідомі. Зате він демонструє високу швидкість реагування на динаміку ринку і максимально виключає ризики.

Хочете примножити свій капітал не напружуючись? Підключайтеся до Синхронної торгівлі послуги визнаного лідера на фінансових ринках ГК Телетрейд. Спостерігайте, контролюйте свій рахунок, отримуйте досвід, який дозволить вам в майбутньому самостійно займатися трейдингом. А головне — отримуйте прибуток і примножуйте свій капітал!

 

Підготовлено в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення  для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом  та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання »  Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь