Усть-Путильська територіальна громада!
Чернівецька область, Вижницький район

ФОРМУЄМО СПІЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ГРОМАД

Дата: 03.10.2018 09:58
Кількість переглядів: 625

ФОРМУЄМО СПІЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ГРОМАД

Ніякі ремонти, обладнання нічого не вартують, якщо немає людей - зацікавлених, ініціативних, готових змінюватися та змінювати світ навколо себе. Є сподівання, що такими будуть адміністратори Центрів економічного зростання громад, які пройшли перший модуль навчання.

Центри створюються в межах реалізації проекту  «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання». Проект реалізується в межах ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання», мета якої – посилення спроможності органів місцевого самоврядування саме у напрямку сприяння економічному розвитку території громади.

Одна із складових проекту спрямована на формування мережі офісів Центру економічного зростання на базі об’єднаних громад, створених у 2015 році. Громадами виділені для цього необхідні приміщення, в яких зараз здійснюються ремонтні роботи в рамках проекту.   У ході проекту також буде закуплена необхідна оргтехніка  та меблі для облаштування офісів. І для забезпечення їх функціонування в рамках проекту набираються адміністратори. Для підвищення рівня їх компетенцій передбачена низка навчальних заходів.

         Проект завершить свою роботу у жовтні 2019року, але центри продовжать функціонувати на теренах громад, стаючи комунікаційним майданчиком для місцевого бізнесу, активної молоді, громадських організацій – бо насправді дуже не вистачає якісних  комунікацій між  мешканцями, владою, бізнесом. Тому дуже сподіваємось, що даним проектом закладаємо підгрунтя для налагодження і розширення такого партнерства. Асоціація громад «Агенція розвитку громад Буковини» готова співпрацювати в цьому напрямку як в межах проекту, так і поза ним. Бо маємо усвідомити: партнерство та співпраця завжди дає продуктивніший результат, аніж конфронтація. Тому – спільними зусиллями працюємо на якісний результат.

Неля Малько, виконавчий директор Агенції розвитку громад Буковини, керівник проекту

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь